Navike vas odaju

4 načina oblačenja grudnjaka: Šta oni otkrivaju o vašoj ličnosti?

Postoje četiri tipa ličnosti žena, a prepoznaju se na osnovu toga kako oblače grudnjak svako jutro
Zanimljivosti
00:32h Autor:
4 načina oblačenja grudnjaka: Šta oni otkrivaju o vašoj ličnosti?
Foto: Shutterstock

Govor tela i način na koji radimo stvari, govori o tome kakvi smo. Postoje četiri tipa ličnosti žena, a prepoznaju se na osnovu toga kako oblače grudnjak svako jutro. Stručnjaci za govor tela kažu da stvari koje imamo, odeća koju nosimo i jednostavne aktivnosti govore o našoj psihi, piše Daily Mail.

"Svaka ličnost ima tendenciju da radi stvari na jedinstveni način, čak i male svakodnevne zadatke. Sve što čine, i način na koji to čine, formira utisak o ljudima. Nema razloga da donji veš ne bude deo toga", Peti Vud, stručnjak za ljudsko ponašanje.

Psiho test: Otkrijte skrivenu i tamnu stranu svoje ličnosti!

Ovo su četiri navike i opis ličnosti:

1. Kopčanje i zatezanje grudnjaka na leđima - tom navikom žena pokazuje da je dobar oslonac u životu, sklona je poštovanju tradicije i verna je onome što radi. Promišljena je, prijateljski raspoložena i uvek spremna da pomogne. Za nju je kupovina grudnjaka društveni događaj i verovatno će da traži pomoć prijateljica u izboru.

2. Kopčanje grudnjaka napred, pa okretanje - ona je uticajna žena i često dobra motivacija za druge. Vrlo je harizmatična i voli da uči nove stvari, ali ima i sklonost da joj brzo sve dosadi. Kada je izbor grudnjaka u pitanju, ona najradije bira svetle boje i detalje zbog kojih će da se oseća posebno.

Muškarci se uvek vraćaju brinetama: Mitovi o ženama sa ovom bojom kose!

3. Nošenje isključivo grudnjaka kojima je kopča napred, između korpi

- ovo je žena koja ne želi da gubi vreme. Ceni sažetost, efikasnost i stvari visokog kvaliteta koje će dugo da traju jer ne želi da ih dva puta kupuje. Sklone su da kupuju markiranu garderobu, pa tako i grudnjake.

4. Kopčanje grudnjaka u rukama, pa navlačenje preko glave - ova žena je opsednuta pravilima i redom. Tako oblači grudnjak jer želi da sve radi kako treba od početka. Po prirodi je sklona analiziranju. Grudnjak ne kupuje bez preciznih mera i stručnih preporuka. Najbolje se oseća u sportskom grudnjaku.

Bore nisu samo znak starenja: Evo kako odaju vaš karakter!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs