princza je vrlo obrazovana

NJIHOVA LJUBAV UZDRMALA JE MONARHIJU, A ĆERKA IM JE JEDINA UZDANICA: Vrlo je otmena, JEDAN DETALJ je posebno izdvaja

Starija ćerka kraljice Leticije, princeza Leonor vrlo je obrazovana i već je spremna za kraljevske zadatke

Zanimljivosti
18:17h Autor:
Foto: Profimedia

Španska Monarhija pokazala je da u svojim redovima ima velike lepotice. Pored kraljice Leticjie koja važi za najlepšu kraljicu sveta, ističe se i njena ćerka Leonor koja ove godine puni 17 godina.

Podsetićemo da se Leticija ranije bavila novinarstvom, radeći na jednoj televiziji. Zatim je upoznala današnjeg kralja Španije, Filipa, te se zaljubila. Njihova veza uzdrmala je tamošnju javnost, kao i samu monarhiju. Uprkos svemu, par se venčao i dobio dve ćerke.

Kraljica Leticija, Princeza Leonor, Španska princeza Leonor
foto: Profimedia

Danas, njihova porodica važi za jednu od najmodernijih i avangrardnijih, dok ih mogi smatraju uzorom modernih monarhija.

Najveću pažnju privlači mlada Leonor, koja je vrlo prefinjena i doterana, po uzoru na svoju majku Leticiju.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Inače, Leonor je starija ćerka kraljevskog para, te je kao takva uvek bila izlagana diplomatskim misijama i humanitarnom radu. Jako je mlada, ali je vrlo obrazovana. Još u osnovnoj školi naučila je tečno govoriti engleski, dok priča još i mandarinski. Trenutno pohađa privatnu elitnu školu, u koju je takođe išao i njen otac.

Kraljica Leticija, Princeza Leonor, Španska princeza Leonor
foto: Profimedia

Trenutno je prva u redu za nasleđivanje prestola. Ukoliko bi njeni roditelji dobili muško dete, prema tamošnjem zakonu, tron bi pripao njemu. Mnogi sumnjaju da će se to desiti, te mladu Leonor već vide na tronu.

2018. godine Leonor je već odradila svoj prvi kraljevski zadatak, dok danas uveliko drži govore u javnosti i odgovara na medijska pitanja. Princeza mnogo radi na svom obrazovanju, te je nedavno počela učiti i arapski. Mnogo se je zanima istorija, a posebno istorija Evrope i njenih kraljevstava.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Leonor se često pojavljuje u javnosti sa roditeljima, ali ne zna mnogo o njenom privatnom životu. Javnost njviše zanima da li je Lreonor već imala simpatiju i kakav će biti njen ljubavni život. Međutim, takvi detalji nisu poznati.

Kraljica Leticija, Princeza Leonor, Španska princeza Leonor
foto: Profimedia

Ukoliko u obzir uzmemo činjenicu da je vrlo obrazovana i lepa, nema sumnje da će privlačiti pažnju mnogih neženja.

Mlada princeza vrlo je odmerena kada je stil u pitanju, već ima modne autfite kojima se mnogi dive. Nije ni čudo, jer ima od koga da nauči.

Napomenućemo da kraljica Leticija nije bila baš najbolje prihvaćena od strane kraljevske porodice, dok je najglasniji bio n njen svekar Huan Karlos koji je otvoreno pričao da je ne podnosi. Ipak Leticija je svojim stvaom uspela da zauzme svoje mesto i postala jedna od omihljenih ličnosti kraljevskih porodica.

1 / 17 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs