Životni preokret

Muž je varao i ismevao nakon rođenja ćerkice: Sada sve to smatra blagoslovom! (FOTO)

Ma koliko užasno bilo naći se u takvoj situaciji, neke žene iz takvih situacija se izdignu i započnu bolji život

Lifestyle
18:01h Autor:
Muž je varao i ismevao nakon rođenja ćerkice: Sada sve to smatra blagoslovom! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram / queen_b_b

Doživeti prevaru mnogim ženama je prava noćna mora, a ako je suprug prevari nakon rođenja deteta, još i gora. Ma koliko užasno bilo naći se u takvoj situaciji, neke žene iz takvih situacija se izdignu i započnu bolji život.

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b) on

Upravo takav primer pokazala je i Betsi Ajala iz Hjustona koja je nedugo nakon što je rodila devojčicu, pronašla poruke u mobilnom telefonu svog supruga koje su joj otkrile gorku istinu: njen suprug je vara, a zajedno sa svojom ljubavnicom ismejava je zbog njene težine. Ljudski, nema šta.

Smršala 20 kg bez dana u teretani: Odlučila da objavi sve kako bi pomogla drugima! (FOTO)

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b) on

Sa svojim suprugom je bila u vezi od svoje 17. godine i ceo život je posvetila njemu. A onda je pronašla poruke koje je razmenio sa svojom koleginicom s kojom se upustio u aferu, nazivajući svoju suprugom - kravom! Ali, umesto da klone duhom, 34-godišnja Betsi je da odlučila da napravi promenu u svom životu. Nakon rođenja ćerkice, imala je čak 120 kilograma. Čak je i u detinjstvu bila bucmastija od ostale dece i nikada se nije bavila sportom.

Smučila se sebi zbog debljine: Promenila jednu stvar i smršala 107 kg! (FOTO)

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b) on

Takvu ju je upoznao i, verovala je, zavoleo njen suprug. Kada je saznala za podsmevanje i šta zaista misli o njoj, Betsi je počela da pazi na ishranu i sa svojim sestrama krenula da vežba zumbu. Smršala je 50 kilograma i želi da bude pozitivan primer svojoj ćerki.

Imala je 89 kg: Mužu nije smetala njena težina, ali kada je smršala doživela šok života! (FOTO)

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b) on

Danas je i sama fitnes trener i svoju strast za vežbanjem prenosi drugima u njihovoj borbi s kilogramima. Na Instagramu je prati 70.000 obožavalaca, a čest je gost i u TV emisijama o vežbanju i zdravom životu. Danas je, tvrdi, potpuno druga osoba iznutra i spolja, a prevaru koju je doživela smatra blagoslovom koji joj je otvorio oči i put za srećniji život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs