Majka ponosna na svoje novo telo

Smršala 20 kg bez dana u teretani: Odlučila da objavi sve kako bi pomogla drugima! (FOTO)

Usled oporavka od brojnih bolesti koje su je snašle, Simon je želela da smrša bez da ide u teretanu. Na kraju je našla način da skine kilograme bez fizičke aktivnosti, a njena priča je postala inspiracija mnogim ljudima
Lepi & Zdravi
22:12h Autor:
Smršala 20 kg bez dana u teretani: Odlučila da objavi sve kako bi pomogla drugima! (FOTO)
Foto: Instagram / Simone_thebod

Simone Harbinson su pre 3 godine dijagnostikovali redak karcinom slepog creva nakon čega je pronašla utehu u "lošoj hrani" i mnogo se ugojila.

U 31. godini podvrgnuta je operaciji pri kojoj su joj uklonili karcinom, pa je već punih godinu dana u remisiji. Nakon što se oporavila od hirurškog zahvata, dijagnostikovali su joj posttraumatski stresni poremećaj i dali joj lekove koji su je još više udebljali.

Smršala 20 kg i zategla zadnjicu jednom vežbom: Svako može da je radi kod kuće! (VIDEO)

Da stvar bude gora, Simon je na kraju završila i na operaciji kičme zbog čega neko vreme nije mogla da se pomera. Usled oporavka od brojnih bolesti koje su je snašle, Simon je želela da smrša bez da ide u teretanu. Na kraju je našla način da skine kilograme bez fizičke aktivnosti, a njena priča je postala inspiracija mnogim ljudima.

"Jedan dan sam sedela na kauču, pa sam prilikom pretraživanja Instagrama naišla na fitnes program Sofie Gvidolin i odlučila da ga kupim. Nisam mogla ništa da vežbam, ali držala sam se saveta o ishrani."

Smršala 75 kg: Evo kako je sa 140 kg počela da dovodi život u red! (FOTO)

Simon je slepo sledila program i pripremala obroke unapred, pa je na taj način izgubila 20 kilograma. Otkako je počela da unapred priprema obroke, sve objavljuje na Instagramu kako bi inspirisala druge koji pokušavaju da smršaju.

"Svake nedelje pripremam obroke po dva sata i imam sve spremno za narednu sedmicu. A uglavnom se radi o namirnicama za smutije", kazala je.

Najpametnija žena na svetu otkriva: 9 saveta pomoću kojih skidate salo zauvek!

Za sada je smanjila konfekcijski broj s 44 na 38, još uvek se oporavlja od operacije, a nedavno je u svoj režim uvela i pilates kako bi učvrstila telo.

U najdebljoj fazi imala 118 kg: Prepolovila se jedući ove 3 namirnice! (VIDEO)

Simon je dokazala da zdrava ishrana i pripremanje hrane čine veliku razliku kada pokušavate da skinete kilograme.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs