Neverovatno

Izlečila akne jednostavnim trikom: Devojka otkrila tajnu svoje sada čiste kože! (FOTO)

I dok se mnoge devojke i žene stide svog lica bez šminke, ona je uprkos teškom obliku akni koje je imala objavljivala fotografije svog lica gotovo svakodnevno
Nega
19:34h Autor:
Izlečila akne jednostavnim trikom: Devojka otkrila tajnu svoje sada čiste kože! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Asprinkleofhealthandbeauty

Problematična koža je neprijatan problem, a u izraženijim slučajevima i vrlo bolan. Utiče i na psihu jer stvara osećaj sramotge i neprijatnosti, a s obzirom na to da se najčešće pojavljuje u osetljivoj adolescentskoj dobi, uništava ionako krhko samopouzdanje mladih ljudi.

"Lekari su mi govorili da nema leka..." prizanla je Rejčel Kraveli jedna je od bezbroj devojaka koja se godinama borila s ovim problemom.

Rejčel je vrlo lepa devojka. S 18 godina bila je pozvana da učestvuje na izboru lepote, ali poziv je odbila zbog svoje problematične kože koja joj je stvarala neprijatnost i sram. Ipak, četiri godine kasnije, 22-godišnjakinja je konačno pobedila ovaj problem i to promenom ishrane.

Njeno naporno i dugotrajno putovanje rezultiralo je čistom kožom, a Instagram profil na kojemu je prenosila faze oporavka svoje kože proširio se svetom i mnogim mladim ljudima poslužio kao dobar priručnik i još bolja inspiracija.

Obične žene pretvara u lepotice za pola sata: Svet se divi njenoj sposobnosti! (FOTO)

I dok se mnoge devojke i žene stide svog lica bez šminke, ona je uprkos teškom obliku akni koje je imala objavljivala fotografije svog lica gotovo svakodnevno.

Nakon dugotrajnog bezuspešnog korišćenja raznih medicinskih preparata, Rejčel je shvatila da je hrana koju konzumira osnovan uzrok problema. Izbacivši ugljikohidrate i šećer iz svoje ishrane, njena koža je doživela preporod.

Mučite se sa bubuljicama, a niste tinejdžer? Ovako ćete ih se zauvek rešiti!

"Samo tri dana nakon što sam izbacila ugljikohidrate i šećere, a povećala unos zdravih masti, počela sam da primećujem da mi na licu ne nastaju nove akne i upale," otkrila je devojka.

Započela je da primenjuje vegansku ishranu, a lice je negovala u minimalnoj meri, koristeći samo prirodne preparate.

Umivajte lice jabukovim sirćetom: Preporodiće kožu za nedelju dana! (RECEPT)

Na fotografiji snimljenoj samo sedam nedelja nakon promene ishrane, njeno lice je vidljivo čišće i zdravije, a ožiljci koje su akne ostavile joj, kaže, ne smetaju. Njih takođe tretira prirodnim preparatima i svesna je da mora proći još dosta vremena kako bi oni u potpunosti iščezli. Najvažniji joj je, kaže, povratak samopouzdanja.

Prečistite kožu iznutra: Čisto lice bez toksina, akni i bubuljica! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs