Bez jo-jo efekta

Opra Vinfri smršala 20 kilograma: Jedna jedina promena bila presudna za uspeh!

62-godišnja voditeljka pre nekog vremena izgubila je 20 kilograma s trajnim rezultatom, a u novom intervjuu otkrila je šta joj je u tome najviše pomoglo
Lepi & Zdravi
14:26h Autor:
Opra Vinfri smršala 20 kilograma: Jedna jedina promena bila presudna za uspeh!
Foto: Profimedia

Opra Vinfri je uvek otvoreno govorila o svojoj borbi s kilogramima, a njene dijete često su imale jo-jo efekat. Ali, 62-godišnja voditeljka pre nekog vremena izgubila je 20 kilograma s trajnim rezultatom, a u novom intervjuu otkrila je šta joj je u tome najviše pomoglo.

U najdebljoj fazi imala 118 kg: Prepolovila se jedući ove 3 namirnice! (VIDEO)

A photo posted by Oprah (@oprah) on Apr 21, 2016 at 6:06am PDT

U poslednjoj borbi s kilogramima u kojoj je izgubila 20 kilograma, Opra je napravila jednu jedinu promenu koja joj je pomogla da uspe: prestala je da bude fokusirana na brojku na vagi.

Bivšem sam bila debelo smeće: Iz osvete smršala 60 kg i postala lepotica! (VIDEO)

A photo posted by Oprah (@oprah) on Sep 29, 2016 at 10:00am PDT

Nakon što joj prestalo da bude najvažnije to koliko će kilograma da izgubi i koliku telesnu težinu mora da dostigne, Opra je uspela da smrša toliko da bude u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

"S 90 kilograma bila sam zadovoljna. Nikada pre nisam bila toliko zadovoljna svojom težinom. A onda sam i s 85 kilograma bila zadovoljna. Ako ne izgubim odmah još koji kilogram, biću zadovoljna. Ispunjenost života i prihvatanje samih sebe takvima kakvi jesmo – to nikada pre nisam radila. Uvek sam mučila samu sebe jer mi je najvažnije bilo da dostignem određeni broj kilograma", ispričala je Oprah za magazin "Weight Watchers".

Nekada je imala 127 kg: Iako se danas okreću za njom, ona i dalje proživljava pakao! (FOTO)

A photo posted by Oprah (@oprah) on Sep 19, 2016 at 8:10am PDT

Umesto toga da opsesivno gleda brojku na vagi i bude frustrirana ako ne vidi onu koju je želela da vidi, potpuno je promenila način razmišljanja.

Nisam mogla da stanem u 5XL: Smršala 70 kg bez ičije pomoći, evo kako! (FOTO)

A photo posted by Oprah (@oprah) on Sep 6, 2016 at 5:54am PDT

"Kada sam počela da gubim kilograme, fokusirala sam se nake određene stvari. Mogla sam da smršam kako bih stala u haljinu, ili zbog nekog događanja koje je trebalo da prisustvujem ili kako bih se svidela drugima. Ali ti razlozi nisu bili dovoljni da bih kilograme zauvek izgubila i oni su se uvek vratili. Ovoga puta promenila sam ono na šta se fokusiram – sada mi je u fokusu da budem što zdravija, fizički, emocionalni i duhovno. I ovoga puta lakše sam smršala jer sam imala jasniji cilj", dodala je Opra Vinfri.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs