Neverovatna transformacija

Smršala 75 kg: Evo kako je sa 140 kg počela da dovodi život u red! (FOTO)

30-godišnjakinja je smršala čak 75 kilograma kad je odlučila da ostavi alkohol i počne zdravo da živi. I danas se okreću za njom, ali iz sasvim drugih razloga
Lepi & Zdravi
16:30h Autor:
Smršala 75 kg: Evo kako je sa 140 kg počela da dovodi život u red! (FOTO)
Foto: Profimedia

Alkoholičarka koja je privlačila pažnju muškaraca s fetišem ka gojaznim devojkama, uspela je da pobedi zavisnost i da smrša tako da je danas gotovo neprepoznatljiva i radi u salonu za lepotu.

30-godišnja Kortni Megvajer iz Hjustona u Teksasu, smršala je čak 75 kilograma kad je odlučila da dovede život u red, ostavi se alkohola i počne zdravo da živi. I danas se okreću za njom, ali iz sasvim drugih razloga.

"Muškarci s kojima sam izlazila govorili bi mi da im se više sviđaju punije devojke i ne bi me podržavali ako bih odlučila da pokušam s nekom dijetom. Osim toga, uveravala sam samu sebe da nisam debela pa su me takvi "komplimenti" prilično vređali", rekla je Kortni za New York Post.

Opra Vinfri smršala 20 kilograma: Jedna jedina promena bila presudna za uspeh!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kad je prvi put pre sedam godina odlučila da izgubi kilograme, podvrgla se operaciji smanjenja želuca. Međutim, zbog posledica nije mogla da svari hranu pa je povraćala. To ju je pak podstaklo da još više jede.

"Išla bih u restorane brze hrane i naručivala po pet porcija. Ponekad bih sve pojela", kaže Kortni.

U najgoroj je fazi je imala 140 kilograma, a 2014. je prestala da pije. Tad se podvrula još jednom zahvatu nakon kojeg je shvatila da operacije nisu šala i da mora da promeni život. Posvetila se vežbanju i za prva četiri meseca izgubila skoro 20 kilograma.

U najdebljoj fazi imala 118 kg: Prepolovila se jedući ove 3 namirnice! (VIDEO)

<\/div>

S brze hrane je prešla na ishranu bogatu proteinima, upisala pilates, ples oko šipke i balet. Kako joj se menjalo telo, shvatila je da joj se oko stomaka stvorio višak kože, a do tad bujne grudi su se obesile. Zato se prošle godine počastila povećanjem grudi i uklanjanjem viška kože.

Nekada je imala 127 kg: Iako se danas okreću za njom, ona i dalje proživljava pakao! (FOTO)

<\/div>

"Ljudi su moj stomak upoređivali sa ženama koje su rodile više dece. Izgledao je kao isduvani balon, a grudi su mi izgubile sve masne naslage", rekla je Kortni dodavši da i na veze i odnose danas gleda drugačije: "Više ne ulazim u vezu samo zato što se nekome sviđam. Bila sam u zaista lošim vezama jer sam mislila da ne zaslužujem bolje zbog toga kako izgledam."

Magvajer je danas samosvesna mlada žena koja kao lečena alkoholičarka tvrdi: "Činjenica je da nisam bila trezna, ništa od ovoga ne bi bilo moguće."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs