Tajna je u ishrani

Alisa Milano posle porođaja zgodnija nego ikad: Otkrila recept za savršeno telo! (FOTO)

Tokom trudnoće glumica se poprilično ugojila, ali sada je doterala liniju do savršenstva
Fitnes & Nutricija
08:30h Autor:
Alisa Milano posle porođaja zgodnija nego ikad: Otkrila recept za savršeno telo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Alisa Milano nije žurila sa gubitkom kilograma dobijenih u trudnoći.

Naprotiv, ona se odlučila za sporiju, ali efektnu metodu zdrave ishrane, koja garatuje odlične rezultate na duge staze. Lepa glumica otkrila šta je zapravo jela i kojih se namirnica odrekla da bi postigla najbolji efekat:

1. Super alternative za hlebAlisa obožava da kuva za svoju decu, ali nekad pribegava "varanju" svojih čula kada sprema kaloričnije obroke. Na primer, takose ili giros ne umotava u tortilju, već punjenje stavlja u lisnato povrće poput zelene salate ili kupusa.

2. Neobično testo za picuGlumica sa radošću priprema i picu od domaćeg testa, i bez razmišljanja će uvek pojesti parče ove italijanske slane poslastice. Ali, umesto običnog testa, Alisa ovo jelo praviti sa podlogom od karfiola, bez imalo brašna i tako štedi na kalorijama.

Žena koja je očarala Bali-bega: Zanosna glumica otkriva tajnu lepote i zgodnog tela! (FOTO)

S obzirom na to da je slavna glumica poreklom iz Italije, ona rado priprema i lazanje, ali umesto listova testenine iskoristiće slasno povrće poput tikvica ili patlidžana.

3. Proteini za početk danaAlisa Milano se uvek pridržava načela Atkinsonove dijete, pa za doručak radije jede proteine nego žitarice ili tost. Dan obično započinje pečenim jajima, koja joj omogućavaju da se duže oseća sitom. Za ručak jede grilovanu ribu i mnogo salate. Ali, tu i tamo dozvoli sebi "zabranjene" zalogaje, poput punomasnog sira.

"Nema ništa bolje od tanjira punog sira", priznaje glumica koja najviše uživa u plavom siru i čedaru.

4. Bonus trik za bolji ukus dijetalne hraneDijetalna hrana može da bude vrlo bezukusna, pa Alisa sipa nekoliko kapi svežeg limuna u većinu hrane koju jede.

Žene odlepile za vukodlak dijetom: Skida 3 kg za 24 sata, uspeva svakome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs