Zavela najvećeg zavodnika

Žena koja je očarala Bali-bega: Zanosna glumica otkriva tajnu lepote i zgodnog tela! (FOTO)

Ako duša nije u harmoniji, kosa i oči izgube blistavost i tu ne pomaže nikakva nega, smatra lepa Fahrije
Lepi & Zdravi
13:02h Autor:
Žena koja je očarala Bali-bega: Zanosna glumica otkriva tajnu lepote i zgodnog tela! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa turska glumica Fahrije Evdžen neguje svoje lice, kosu i telo tako da je čak i veliki zavodnik Burak Ozčivit, kod nas poznat kao Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni", podlegao njenom šarmu, piše Lisa.rs.

Evo njenih trikova za lepotu!

"Prava lepota počiva na jednostavnoj stvari - iskrenom širokom osmehu koji polazi iz duše, razliva se po celom licu i na kraju zapali sjaj u očima. Ali ako duša nije u harmoniji, kosa i oči izgube blistavost i tu ne pomaže nikakva nega", tvrdi turska TV zvezda.

Prema njenom mišljenju, preparati za negu su, dobrodošli, ali se i bez njih može. Važnije je raditi na iskrenom osmehu.

"A da bi takav osmeh bio iskren, čovek mora biti zdrav", istakla je lepotica, kojoj u očuvanju zdravlja pomažu seanse kod kiropraktičara. Toj u Turskoj malo poznatoj metodi priklonila se još u Nemačkoj, gde je, iako spada u alternativnu medicinu, pokrivena zdravstvenim osiguranjem.

Prirodni botoks, sagorevač masti, smrt za holesterol: 10 komada dnevno čuva telo spolja i iznutra!

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Jul 16, 2015 at 2:00am PDT

"Kiropraktičari imaju holistički pristup lečenju i koriste urođenu sposobnost organizma da se sam isceli uz pomoć pravilnog funkcionisanja nervnog istema", objasnila je glumica u jednom intervjuu zašto u rednovnim intervalima posećuje stručnjaka iz te oblasti.

"Oni dodirom ili pokretom ispituju strukturu i funkciju kičme, zatim karlice ili kostiju lobanje, koriguju ih ako je to potrebno, i tako podstiču sposobnost ozdravljenja bez primene lekova ili hirurškog zahvata. Rezultat toga je i pravilno držanje tela, što je takođe bitno za devojke. A kad su ispunjeni ti temeljni uslovi na kojima počiva lepota, na red dolazi nega i izbor proizvoda koje koristi. Međutim, taj izbor najviše treba da zavisi od tipa kože i kose, a ne od saveta prijateljice ili sugestija iz reklama", smatra Fahrije.

Osim toga, ona se pridržava i nekih pravila, koje je sama sebi postavila:

1. "Zdravo se hranim, uglavnom spavam sedam sati dnevno, bavim se sportom i pijem mnogo vode. Kad god mi snimanje dozvoljava, ustajem rano i pešačim kilometrima, to je sjajno za fit formu. Ta mala pravila postala su mi rutina. Zato imam utisak da sa lakoćom održavam i kondiciju, i liniju.

2 kilograma manje za 3 dana: Čudotvorna dijeta sa malinama!

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Apr 16, 2016 at 5:35am PDT

2. Privatno se uopšte ne šminkam jer ne želim da opterećujem kožu koja je tokom snimanja pod teškim naslagama profesionalne šminke i treba joj odmora.

3. Imam bujnu kosu i kad sam birala boju za nju odlučila sam se za onu koja će delovati prirodno i elegantno. Moj izbor je tamnija smeđe, jer je prvenstveno u skladu sa mojim svetlim tenom. Svim ženama savetujem da boju kose biraju prema tenu, a ne prema trendovima, jer će jedino tako delovati prirodno.

4. Da bi kosa bila sjajna i zdrava, pijem dva-tri litra vode dnevno. Uz to jednom mesečno stavljam masku od kavijara. Kavijar stimuliše vlasište i neguje vlasi od korena do vrha, pa je kosa sjajna i jaka. Otkako sam počela da ga koristim, kažu da mi je kosa još lepša.

5. Kad god mi se ukaže prilika, odlazim u amam u blizini moje kuće. To savetujem svima koji me pitaju od čega mi je koža tako čista i blistava. U obaveznu negu spada i stavljanje maski od gline, morskih algi i ulja čajnog drveta. To su prirodni preparata koji podstiču zdravlje i vitalnost kože.

Celulit bukvalno nestaje za 60 sekundi: Savršeno glatke i zategnute butine!

A photo posted by Fahriye Evcen (@evcenf) on Jul 8, 2015 at 12:51am PDT

6. Doručkujem samo musli, a za ručak i večeru jedem mnogo povrća i ribe. Od testa i masnih i prženih jela držim se podalje. Iako nisam spretna u kuhinji, umem da pripremim ono što volim: zapečenu testeninu s povrćem i ribu na razne načine. Slaba tačka mi je čokolada, svaki dan moram da pojedem nekoliko kockica, priznajem bez imalo griže savesti.

7. I da, važno je pružati ljubav i ljudima, i životinjama i biljkama. Zato u kući imam dve mace, Čika i Čiku. One dobro podnose moje odsustvo dok radim, domu daju toplinu a na ljubav i pažnju uzvraćaju nežnim umiljavanjem.

Inače, Bali-beg i Fahrije izabrani su za najzgodniji par, zatim za najomiljeniji par, pa za najpristaliji par čija je veza počela na setu. Iza sebe su daleko ostavili Kenana Imirzalioglua i Sinem Kobal, Burčin Terzioglu i Ilkera Kalelija, pa čak i nezaboravnu Šeherezadu i Onura, to jest Halita Ergenča i Berguzar Korel.

Medicinski fenomen: Prestala je da stari u tridesetoj zahvaljujući ovoj namirnici! (FOTO)

A photo posted by Burak Özçivit (@burakozcivit) on Jan 22, 2015 at 10:34am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs