Rezultati nakon mesec dana

Jednostavnije ne može: Pročistite jetru jednim gutljajem!

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje, jer zdrava jetra garantuje vitalnost, energiju, lep izgled i dobro raspoloženje
Nutricija 18.04.2015. - 15:43h Autor: uspesnazena.com
Foto: Thinkstock

Jetra u našem organizmu ima ulogu fabrike krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takođe, pomaže jačanju i stimulaciji varenja u organizmu.

 

Obavlja jos jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspoloženje.

 

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje - svako jutro na prazan stomak popijte kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku.

 

Ovaj „koktel“ mozete pripremati ceo zivot, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

 

Posle mesec dana osetićete promene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled podmlađen. Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme sa varenjem. Osećaćete se zdravo sa puno pozitivne energije.

 

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i zučne kese. Žuč je aktivan učesnik u procesu varenja koji ubrzava rad vaših creva. Isti efekat na varenje imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Mozete i u frizideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav uticaj na njegove osobine.

 

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on efikasno čisti krvne sudove od naslaga holesterola. I kao što je gore navedeno – doprinosi čišćenju jetre.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...