prkosi godinama

JELENA TINSKA (68): Botoks je budalaština! Nikada nisam išla ni kod kozmetičara!

Srpska glumica, balerina, voditeljka, kolumnista i pisac nije pristalica estetskih zahvata

Fitnes & Nutricija
16:00h Autor:
JELENA TINSKA (68): Botoks je budalaština! Nikada nisam išla ni kod kozmetičara!
Foto: PrintscreenJutjub/ Iz Profila Tv Grand

Čuvena "Lokica" Jelena Tinska intrigira svojom pojavom i harizmom. Iako je napunila 68 godina, čini se da se nije mnogo promenila od vremena kada je osvojila celu Jugoslaviju.

Nije pristalica estetske hirurgije, a otkriva šta je zaslužno za njen izgled koji prkosi godinama.

"Mislim da ima tu puno genetike, svi su mi bili mladoliki, ja ne pušim, ne pijem, ne jedem meso 25 godina i ja vežbam ceo život i imam lepe misli.

Jednom prilikom sam rekla, šta ti vredi botoks kad ti iz očiju viri baba! Važna je ta energija, nisu bore problem, taj botoks je budalaština, bitna je naša energija. Nikad u životu nisam bila kod kozmetičara, nikad, nikad never", kaže Jelena za "Puls Srbije" i otkriva šta je ispunjava.

"Mnogo hodam, volim život i srećna sam što imam divnu decu, što imam svoj mir i šta mi još treba", rekla Tinska i dotakla se svog ljubavnog života.

"Kad biste vi znali sa koliko malo sam ja muškaraca bila u životu, vi biste rekli da ja lažem. Ja sam imala nekoliko ljubavi, a sad već odavno nemam nijednu. Što se tiče zavođenja, ja sam rođena zavodnica, ja volim da flertujem. Vi imate osobe koje uđu u prostor i ne desi se ništa, a ja kad uđem u prostor – ja sam ušla. Ja emitujem tu energiju. Malo mi je žao što kažu, jao što je nekad bila lepa, pa valjda sam i sad lepa", kaže Tinska.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs