ZDRAVO MRŠAVLJENJE

Znamo tajnu dobrog izgleda Džesike Albe: Zahvaljujući ovom režimu ishrane ona je smršala 15 kg za samo 4 meseca!

I slavne dame s vremena na vreme muku muče sa viškom kilograma. Plan Džesike Albe će vam pomoći da liniju dovedete do savršenstva. Pravila nisu ni malo teška, a rezultati su zapanjujući

Fitnes & Nutricija
15:45h Autor:
Znamo tajnu dobrog izgleda Džesike Albe: Zahvaljujući ovom režimu ishrane ona je smršala 15 kg za samo 4 meseca!
Foto: Profimedia

Džesika Alba se u jendom periodu života borila sa nakupljenjim kilogramima, a zahvaljujući disciplini i ovom režimu ishrane je uspela da liniju dovede u red.

Njen lični trener, Keli, je otkrio u razgovoru za magazin People na koji način se izborila sa kilažom i kako održava postignute rezultate. Cela suština je, zapravo, u izbalansiranoj ishrani i unosu doboljno pravih nutrijenata u organizam, objašnjava on.

Doručak: idealno je vreme za smuti

Pravljenjem bogatog i zdravog smutija za doručak ćete napuniti svoje telo bogatim nutrijentima, dati mu dovoljno energije za početak dana i izdržati bez gladovanja do ručka. Napravite zeleni smuti sa malo proteinskog praha, avokadom, čia semenom, spanaćem i bademovim mlekom i videćete kako će vam se organizam, ali i telo menjati.

Za pripremu su vam potrebna samo 3 sastojka: Ovaj čudotvorni napitak dokazano smanjuje apetiti i želju za slatkišima!

Poštujte pravilo broja 4

Ovo je vaša karta za idealnu ishranu. Potrudite se da vaš tanjir bude bogat sa četiri stvari: proteinima, zdravim mastima, vlaknima i zelenišom. U kombinaciji, regulisaće oko 8 hormona gladi i izbalansirati nivo šećera u krvi.

Krećite se

Keli stalno pitaju koje su najbolje vežbe za sagorevanje masti i gubljenje kilograma, a njen odgovor je: "Radite šta god volite, što vas čini srećnim i u čemu ćete imati neku rutinu koju nećete preskakati."

Takođe treba da zapamtite da ovde ciljate ka sreći i zadovoljstvu, a ne ka preteranom vežbanju koje će vas deprimirati i terati vas da prekidate svoju fitnes rutinu jer je preteška za vas.

Svako jutro je pila čašu jogurta sa ovim začinom: Za mesec dana je smršala 7 kilograma i regulisala nivo holesterola!

foto: Profimedia

Mršavljenje uopšte nije teško, čini se, ukoliko se vodite planom glumice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs