DOBRO JE ZNATI

Da biste smršali jedino je važno šta jedete na kraju dana: Nutricionista Burel otkriva kako treba da izgleda pravilna večera!

Kilogrami nestaju kao od šale

Fitnes & Nutricija
18:52h Autor:
Da biste smršali jedino je važno šta jedete na kraju dana: Nutricionista Burel otkriva kako treba da izgleda pravilna večera!
ilustracija, Foto: Shuterstock

Suzi Bureli tvrdi da je tajna vitke linije leži u pravilno pripremljenoj večeri koju nikada ne biste trebali da jedete nakon 20 časova.

Mnogi ljudi najviše hrane pojedu u toku večere, a to je zapravo najveća greška. Telu je potreban predah u toku noći pa zato poslednji obrok u toku dana ne bi trebao da ima više od 400 kalorija.

"Dešava se da smo tokom dana zauzeti i da ne stignemo da imamo pravilne i hranjive obroke, pa zato jedemo nešto s nogu. Kada uveče dođemo kući osećamo veliku glad i u tom slučaju posegnemo za nezdravom hranom i pojedemo mnogo više nego što nam zaista i treba. Nakon toga obično legnemo u krevet, a to je odličan recept za gomilanje kilograma", kaže ona.

Doktor Dejvid Ags: Rak je užas koji spava u svakom od nas! Ovakvim ponašanjem ga budite!

"Ne samo da će lagana večera osigurati da se osećate bolje i lakše, nego ćete imati mirniji san, a ujutru ćete se probuti gladniji, što je odlično. Tako ćete imati obilniji doručak koji će pokrenuti metabolizam i držati vas duže sitim.

Cilj ishrane koja topi kilograme je da vas uvede u rutinu gde će doručak biti najobilniji, a večera lagana. Takvi obroci su put do savršene kilaže.

Kako biste ispoštovali ovo pravilo i zadržali se u okviru od 400 kalorija, neka večera bude bogata povrćem, a porcije proteina neka budu minimalne.

Komad crvenog mesa, piletine ili ribe veličine dlana će biti dovoljan. Uz ovaj režim je dozvoljen i komad dezerta, samo vodite računa da se zadržite na jednom parčetu torte ili jednoj štangli čokolade, ali ništa više od toga.

Prekomerna težina vodi do velikih zdravstvenih problema: Sačuvajte svoje zdravlje i na ovaj prirodan način pobedite gojaznost!

Ova boja kose je hit ove jeseni: Topla, blaga, ženstvena! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs