Obratite pažnju

Zašto vam se grudi opuštaju: 5 kobnih navika koje uništavaju kožu!

Čak i samo jedna cigareta dnevno i povremeno pušenje slabe i čine kožu starijom jer uzrokuju smanjenje dotoka krvi u površinski sloj kože
Nega
20:40h Autor:
Foto: Profimedia

Koža na grudima stari dve do tri godine brže od ostatka tela. Bilo zbog dojenja, godina ili genetskih predispozicija, nijedna žena ne može da izbegne to da joj se grudi u nekom trenutku života barem malo ne opuste.

 

Ali, postoje i neke navike koje mogu ubrzati ili pogoršati proces. Evo na šta bi trebalo da pripazite:

 

Grudnjak koji ne pruža dovoljnu potporu

 

Uvek birajte grudnjake koji će dati dobru potporu grudima jer će u suprotnom, odnosno ako se grudi tresu, koža na grudima oslabiti, kao i proizvodnja kolagena.

 

Pušenje

 

Čak i samo jedna cigareta dnevno i povremeno pušenje slabe i čine kožu starijom, jer uzrokuju smanjenje dotoka krvi u površinski sloj kože.

 

Čudo prirode: Seme koje prirodno povećava grudi i smanjuje težinu! (RECEPT)

 

 

Jo-jo dijeta

 

Ako varirate konstantno između dva do četiri kilograma telesne mase gore-dole, to nije problem. Ali ako se radi o deset ili više kilograma, svaki put kada dobijete i izgubite kilograme koža na grudima će se još više opustiti.

 

Ne nanosite kreme sa zaštitnim faktorom

 

Kao što štetni UV zraci doprinose nastanku bora na licu, isto tako nepovoljno utiču na grudi jer se smanjuje stvaranje kolagena i oštećuje se koža, što rezultuje opuštenim grudima.

 

Trčanje

 

To nikako ne znači da bi trebalo da prestanete da trčite, već da dok trčite nosite sportski grudnjak sa odvojenim korpama (grudnjak bez odvojenih korpi, koji samo stisne grudi, nema tako dobro dejstvo) koji će grudi držati na mestu.

 

Telo je odjednom počelo da joj propada: Lekari zanemeli kad su je operisali! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs