Neverovatno

Telo je odjednom počelo da joj propada: Lekari zanemeli kad su je operisali! (VIDEO)

Lupus, artritis, problemi sa tiroidnom žlezdom... Sve dijagnoze su vrlo brzo otpisane i činilo se da nema rešenja
Medicina
03:38h Autor:
Telo je odjednom počelo da joj propada: Lekari zanemeli kad su je operisali! (VIDEO)
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ana Zigenhorn iz Floride počela je 2011. godine iz nepoznatih razloga da dobija na težini, a njen život ubrzo se pretvorio u pakao. Lekari nisu mogli da otkriju uzrok bolesti sve dok nisu otvorili grudni koš pacijentkinje i zatekli - buđ.

Zigenhorn, inače zdrava majka dvoje dece, nakon dobijanja na težini počela je da gubi vid, oseća gorući bol i dobija rane po celom telu. Osam meseci nije mogla da priča - umesto toga je kucala poruke i pisala po tabli.

Posete lekarima su se nizale, ali nijedan stručnjak nije mogao da ustanovi koji je uzrok bolesti. Lupus, artritis i problemi sa tiroidnom žlezdom brzo su otpisani i činilo se da nema rešenja, sve dok doktor Suzan Kolb, autor knjige The Naked Truth About Breast Implants (Gola istina o silikonskim implantatima), nije ukazala na to da bi zdravstveno stanje pacijentkinje mogla da narušava buđ oko silikonskih implantata. Čim su implantati uklonjeni, simptomi su počeli da se povlače.

Lekari ga otpisali, a on uzeo stvar u svoje ruke: Kako sam pobedio rak medom! (RECEPT)

Foto: Youtube printscreen / Anne Ziegenhorn
Foto: Youtube printscreen / Anne Ziegenhorn

Zigerhorn i danas čuva video-snimak na svom telefonu na kojem je prikazano šta se nalazilo u njenom telu, javlja Wear TV. Ona veruje da se sadržaj implantata, u kojem se nalazila buđ, godinama izlivao u njeno telo.

Ovo nije jedini slučaj take vrste - Pola Blejd iz Kentakija tvrdi da je doživela sličan scenario. I dok portparol Američke uprave za hranu i lekove navodi da do sada nije bilo sličnih žalbi u vezi sa implantatima, ističe da bi ih s vremena na vreme ipak trebalo promeniti.

Doktor Kolb, s druge strane, tvrdi da je do sada izlečila na hiljade pacijentkinja koje su bolovale od istog tipa bolesti i preporučuje pacijentkinjama da implantate menjaju na svakih 8 do 15 godina.

Salma Hajek zaprepastila sve: Ugradila silikone, bez mere i ukusa! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs