Probajte i uverite se

Čudo prirode: Seme koje prirodno povećava grudi i smanjuje težinu! (RECEPT)

San svake žene je da nađe lek koji će učiniti da njene grudi izgledaju veće a struk tanji. Piskavica je upravo ta čudotvorna biljka koja pomaže u obnovi celokupnog organizma
Lepi & Zdravi
16:12h Autor:
Čudo prirode: Seme koje prirodno povećava grudi i smanjuje težinu! (RECEPT)
Foto: Thinkstock

Mada zvuči neverovatno, piskavica može ženama povećati grudi, jer sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu.

Osim za lepotu, dobra je i za doilje jer podstiče proizvodnju mleka, umiruje odojče, snadbeva ih železom i pomaže im u dobivanju na težini.

Ovo čudotvorno seme takođe, smanjuje tegobe PMS-a.

Da li su vaše grudi zdrave: Test koji će vas rešiti svih sumnji! (VIDEO)

Zbog delovanja na matericu konzumirajte je par dana pre porođaja, jer podstuče kontrakcije i olakšava sam čin rađanja.

Osim što pomaže ženama, dobra je i za muškarce zbog diosgenina u svom sastavu. Diosgenin jača polnu moć i leči mnoge polne probleme.

Prorok Muhamed je rekao za maleno seme piskavice: "Da znate vrednost ove biljke, plaćali bi njenu težinu u zlatu.“

Grudi mnogo govore o zdravlju: Evo na šta morate da obratite pažnju!

To je jedna od najstarijih lekovitih biljaka koja datira još iz doba starih Egipćana i Hipokrata. Piskavica se može svrstati u prirodna čuda antičkog doba, kada je bila izvanredno hvaljena i cenjena.

U lečenju i ishrani se koristi njeno seme, koje je neizbežan sastojak karija i drugih začinskih mešavina veoma popularnih u Indiji i na Srednjem Istoku.

Ovo čudotvorno seme koriste i u lečenju alergija, visokog pritiska, regulisanju šećera u krvi, izbacivanju sekreta iz pluća i sinusa, stimulacije metabolizma i td.

Međutim, ukus ove biljke je izrazito orak i opor, pa se na njega morate navići.

Čaj od piskavice

Dve kašičice semenki stavite u 2 dl hladne vode. Zakuvajte, pustite da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno mešanje, te procedite. Pijte polagano, u malim gutljajima.

Da vam grudi izgledaju i do dva broja veće: Jednostavne cake! (VIDEO)

Prah od piskavice

Seme možete kuvati u kašu ili samleti u prah (samleveno u prah je delotvornije). Uzimajte pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave.

Laksativ od piskavice

U svrhu laksativa, pola do jedne male kašičice sveže samlevenih semenki razmutite u 2,5 dcl vode i pijte jednom do triput dnevno.

Ovo seme možete naći u skoro svakoj radnji zrave hrane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs