Probajte, isplatiće vam se

Ludačko topljenje masti: Dve vežbe tri puta nedeljno, 5 kg spada odmah!

Veoma je važno da ne vežbate dan za danom, već da dobro odmorite mišiće
Fitnes 22.03.2017. - 19:35h Autor: Stil
Foto: Thinkstock

Profesionalni trener Hajdi Pauel, specijalizovana za programe ekstremne transformacije tela za 21 dan, kreirala je program vežbanja koi ludački topi kilograme, a sprovodi se samo tri puta nedeljno.

 

"Za čas posla skinučete 5 kilograma, a ako nastavite, na ovaj način možete da održavate savršenu figuru godinama", rekla je Hajdi.

 

Kardiolog otkrio sjajnu dijetu: Siguran način da izgubite 10 kg za 7 dana!

 

Veoma je važno da pravite pauze između dana kada vežbate, odnosno da ne vežbate dan za danom, jer mišići moraju da se odmore bar 48 sati.

 

Prvi dan, donji deo tela

 

Čučanj sa tegovima
Stanite u raskoračni stav, tako da vam stopala budu u ravni sa ramenima, a ruke sa po jednim tegom u svakoj podignute i savijene u laktovima, tako da vam lakat zauzima ugao od 45 stepeni, a teg dolazi u visinu lica. Radite 15 čučnjeva, ne pomerajući ruke sa tegovima.

 

Mrtvo dizanje sa ispravljenim nogama
Zauzmite isti raskoračni stav, ali za ovu vežbu blago savijte kolena i opet uzmite po jedan teg u svaku ruku, ali ruke sa tegovima držite prirodno opuštene, ali napred, tako da vam tegovi budu ispred gornjeg dela butina. Savijajte se napred tako da gornji deo tela bude gotovo paralelan sa podom (donji deo tela i kukovi su fiksirani), a istovremeno ruke sa tegovima spuštajte dole, a zatim se podižite. Uradite 15 ponavljanja.

 

Fitnes izazov! 27 dana, 10 minuta dnevno: Samo jedna vežba zateže celo telo! (FOTO)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Drugi dan, gornji deo tela

 

Dizanje iznad glave
Stanite u raskoračni stav, i uzmite teg u jednu ruku. Nadlaktica neka bude uz telo, a lakat savijen, tako da vam teg stoji otprilike kod brade. Podižite teg iznad glave ispravljajuči ruku ka gore. Uradite 15 ponavljanja sa jednom, i 15 sa drugom rukom.

 

Savijeno telo
Stanite u raskoračni stav, uzmite po teg u svaku ruku. Kolena neka budu blago savijena, a telo pognuto napred pod uglom od 45 stepeni, tako da tegove držite na butinama. Leđa neka budu ispravljena, a zatim vucite ruke ka sebi, tako da vam se lopatice na leđima spoje. Ponovite 15 puta.

 

9 vežbi za ravan stomak: Oslobodite se sala za mesec dana! (VIDEO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

3. dan, celo telo

 

Iskorak-skok
Iz stajaćeg položaja iskoračite desnom nogom, tako da vam koleno bude pod uglom od 90 stepeni, a druga noga se potkolenicom oslanja na pod. Brzo skočite i zamenite noge - uradite to isto, samo iskoračite levom. Ponovite 15 puta.

 

Čučanj sa tegovima
Stanite u raskoračni stav, sa tegovima u rukama kao u prvoj vežbi prvog dana. Uradite čučanj, a dok ustajete dignite ruke sa tegovima iznad glave. Uradite 15 ponavljanja.

 

Sve vežbe u sva tri dana rade se u tri serije.

 

6 vežbi, 3 minuta, dok ste još u krevetu: Da vam šorts stoji kao ovoj devojci! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs