Ne opuštajte se jer je zima

Do ravnog stomaka za 15 minuta: Jednostavna vežba i ovakva ishrana čine čuda! (VIDEO)

Ukoliko se držite ovih uputstava i vežbate redovno, uz preporuku hrane koja pomaže da se na području stomaka skuplja sve manje naslaga, postići ćete željeni ravni stomak veoma brzo
Fitnes
15:40h Autor:
Foto: Profimedia

Lični trener Nadija Fervedr, koja je napravila sjajan posao sa svojom kompanijom koja pruža kompletnu uslugu organizacije aktivnosti u životu, mršavljenja, psihološke pomoći i koječega drugog, otkriva za Daily Mail jednostavnu vežbu za koju ne treba izdvojiti više od 15 minuta dnevno.

 

Ukoliko se držite uputstava i vežbate redovno, uz preporuku hrane koja pomaže da se na području stomaka skuplja sve manje naslaga, Fervedr tvrdi da ćete vrlo brzo primetiti rezultate koji će na kraju dovesti do željenog ravnog stomaka.

 

Jedite šta želite i mršavite: Pravila Njujorške dijete koja kontroliše glad!

 

Kratka vežba

 

Lezite na leđa, stegnite stomak tako da osetite pritisak na podu ili strunjači, a ruke ispružite ravno sa svake strane tela na podu. Podignite kolena, a potom dižite jednu po jednu nogu i gurajte ih naizmenično prema napred, kao da vozite bicikl u vazduhu.

 

Što sporije izvedete ovu vežbu, biće vam teže, a time i efikasnije. Ali, krenite tempom koji vam odgovara. Idealno bi za početak bilo da jedan minut vežbate, a jedan minut odmarate, i tako osam puta.

 

Šta da jedete

 

Ako želite ravniji stomak, odaberite probiotike i prebiotike jer najviše doprinose i pomažu zdravoj probavi.

 

Probiotici su dobre bakterije koje su zdrave za normalnu crevnu funkciju, a prebiotici su prehrambena vlakna i ugljeni hidrati koji funkcionišu poput hrane za probiotike.

 

Gojite se, a ne jedete mnogo? Obavezno morate da proverite ovaj organ!

 

Kao namirnice koje sadrže prirodne probiotike navode se kiseli kupus, svaki jogurt s naznačenom probiotskom kulturom i punomasni nepasterizovani sirevi. Takve namirnice podstiču rast i razvoj korisnih bakterija u organizmu, dok su prirodni prebiotici banane, zob, crni i beli luk.

 

Fervedr sugeriše svakodnevnu konzumaciju vlakana za održavanje ravnog stomaka i to iz povrća i voća.
Uz sve navedeno, ključno je piti dovoljno tečnosti, a za sveukupni dnevni unos preporučuje dva litra s posebnim naglaskom na biljnim čajevima.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs