ŽENA KOJA INSPIRIŠE

MAJA MASK IMA 72, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 30: Samo jedna navika je zaslužna za njen savršen izgled! (FOTO)

Maje Mask danas je jedan od najstarijih modela na modnoj sceni, ali i u 72. godini oduševljava izgledom pa se često nađe na naslovnicama najprestižnijih magazina

Fitnes & Nutricija
16:04h Autor:
MAJA MASK IMA 72, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 30: Samo jedna navika je zaslužna za njen savršen izgled! (FOTO)
Foto: Profimedia

Danas, u 72-oj godini života Maje Mask, manekenka i nutricionistica, majka milijardera Elona Maska, živi život kakav je oduvek želela, ali put koji je prošla da bi došla do toga nije bio nimalo lak ni jednostavan.

Prebrodila je brojne životne nedaće, zlostavljanje, težak razvod i uspešno odgajila troje dece. Među svoje najveće uspehe, a zaista ih ima mnogo, ubraja i činjenicu da je 2017. postala najstarije zaštitno lice u istoriji jedne kozmetičke kuće.

"Ne možete da kontrolišete sve što se događa, ali život kakav želite možete stvoriti u bilo kojim godinama. Potrebno je samo napraviti plan", poručuje Maja.

Da biste smršali, prvo morate da prevarite mozak: Siguran put ka vitkoj liniji!

Ono na čemu joj zavide i mnogo mlađe devojke je njen savrše izgled. Iako gazi 8 deceniju, ona ima telo kao da joj je 30. Ovim pravilima se vodi i nikad ih ne krši.

1. Napravite raspored

Jedite kada ste gladni, ali ne čekajte da ogladnite previše, jer ćete tako sprečiti kasnije prejedanje. Ja obično posel doručka već oko podneva ogladnim, pa zato tad pojedem pola ručka.

2. Jedite samo ono što volite

Ako vam se ukus ne dopada, ne jedite to bez obzira koliko je zdravo. Poenta je uživati u hrani, ali umereno.

Sreća je stvar izbora: 4 metode čuvenog neurohirurga koje popravljaju raspoloženje i teraju negativne misli!

3. Dozvolite sebi da se opustite s vremena na vreme

Moj sin je otvorio restoran iznala sam da ću na tom otvaranju jesti više nego inače, ali sam zato sledećeg dana sve obroke smanjila na pola. Balans je bitan.

4. Radujte se životu

Ne iscrpljujte se treninzima i ne jedite ono u čemu ne uživate. Sve u životu treba da bude umereno. Kada jedete ono što volite, onda ćete biti raspoloženi. A dobar osećaj se vidi na licu i na telu. Samo zadovoljna žena može dobro da izgleda.

Marija je neustrašiva žena koja je pobedila koronu: Ovako su izgledali prvi simptomi i tok lečenja iz dana u dan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs