Dijeta

Žena (43) bolje izgleda sada nego pre dvadeset godina: Nije u pitanju magična formula već ovo! (FOTO)

Veliki trud, odricanje i gladovanje su ono što je Džoani pomoglo da smrša

Fitnes & Nutricija
Autor:
Žena (43) bolje izgleda sada nego  pre dvadeset godina: Nije u pitanju magična formula već ovo! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ jo peters

Majka dvoje dece, koja je poboljšala svoje zdravlje i transformisala telo za samo 4 godine bolje izgleda sada nego kada je imala dvadeset godina.

Džoana Peters, iz Melburna, izgubila je pet kilograma držeći dijete i vežbajući pet puta nedeljno.

"Postoje neke granice koje možete preći i za to vam nije potrebno dvadeset godina. Gubitak kilograma može se desiti veoma brzo, kada korigujete ishranu i počnete da radite na mišićnoj masi.

Dok nisam postala vitka, imala sam malo mišića i puno masti," priča Džoana.

Nakon skeniranja specijalnim aparatima, Džoana je otkrila da u 43. godini ima metabolizam osobe od 28 godina! Ona tvrdi da je moguće da dobijete telo kakvo želite u kom god periodu života to želite.

Džoana kaže da je odlučila da smrša onaj momenat kada je dosegla 62 kilograma. U njenoj glavi to je bilo mnogo i nije se osećala lepo.

Doktor Emir Solaković: Žena mora svako jutro da pojede ovo kako bi bila zdrava i mršava! (VIDEO)

"Kada sam bila malo teža nego što sam sada, nisam se osećala lepo u svojoj koži. Odeća mi nije najbolje stajala i stalno sam se osećala umorno i slabo. Nisam imala dovoljno mišićne mase," priča Džoana.

Prvi program vežbanja je bio preskakanje užeta i to je dalo odlične rezultate.

"Trebalo mi je vremena da shvatim da je hrana najvažniji faktor u mršavljenju, pa sam polako napravila neke ključne promene u ishrani. Prestala sam da jedem fabrički prerađenu hranu i šećer, da bih se odrekla i mleka i mlečnih proizvoda vremenom. Sada jedem voće, povrće i jaja i nikad se nisam osećala bolje," priča ova vredna žena.

Kad ujutru progledate, popijte ovo: Napitak koji alkalizuje telo, jača imunitet, sprečava starenje i smanjuje težinu! (RECEPT)

Da bi ostala fit i zdrava, Džoana vežba kod kuće. Kaže da više nema vremena za gledanje televizije jer kad dođe sa posla i kada deca zaspu, ona vežba i uživa u tome. Kupila je potrebnu opremu kako bi imala sve za trening.

Osim vrednog vežbanja, Džoana tvrdi da je dijeta ono što je spašava. Naime, ona je u stanju da gladuje i po 16h dnevno.

"Mnogo spavam i vežbam, a jedem samo između 12 i 20 časova. Kada se telo prilagodi na ovaj režim, ne osećate glad. Osim toga, ja ne brojim kalorije, jedem lagano i žvaćem dugo."

Ukoliko želite da smršate, preduzmite nešto odmah. Ne postoji magična formula, jednostavno krenite da radite na sebi: korigujte ishranu, vežbajte i veoma brzo ćete postići željenu kilažu.

7 dana sam jela supu od kostiju: Evo šta se desilo sa mojim telom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs