Otkrila

Dženifer Lopez: Ne osećam se dobro kada ne vežbam!

U intervjuu za novo izdanje američkog magazina Glamour, slavna glumica i pevačica otkrila je detalje o održavanju svoje savršene linije na koje joj zavide mnoge žene širom sveta
Fitnes & Nutricija
22:20h Autor:
Dženifer Lopez: Ne osećam se dobro kada ne vežbam!
Foto: AP

U razgovoru za novo izdanje magazina Glamour, lepa Dženifer Lopez otkrila je da za telo poput njenog čovek treba da bude spreman na mnoštvo discipline i odricanja, piše Story.rs.

"Ne osećam se dobro kada ne vežbam. Neki mogu samo da sede i jedu slatkiše, ali ja to ne volim. Naučila sam da ne moram da trpim za nešto što mi ne odgovara", rekla je četrdesetčetvorogodišnja pevačica i mama blizanaca Maksa i Eme, koja je u vezi sa čak osamnaest godina mlađim dečkom Kasperom Smartom.

Američki mediji nedavno su se raspisali kako pevačica nakon tri propala braka ni sama ne zna šta da misli o svojoj budućnosti s Kasperom, ali čini se da se ona tim napisima ne zamara previše.

Inače, Dženifer je trenutno posvećena snimanju zvanične himne ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u fudbalu na kojoj sarađuje sa kolegama Pitbullom i Klaudiom Leit, a koja će nositi naziv We Are The One.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs