DŽEJ LO PONOSNO ISTAKLA IZVAJANU ZADNJICU I ZAPALILA PLAŽU: Oskudni bikini sve otkrio, a zbog 2 stvari izgleda KAO AVION

Dženifer Lopez uživa sa porodicom na odmoru u Italiji, ali ne propušta priliku da napravi pravu pometnju na društvenim mrežama i u svetskim medijima!

Fitnes & Nutricija
10:01h Autor:
DŽEJ LO PONOSNO ISTAKLA IZVAJANU ZADNJICU I ZAPALILA PLAŽU: Oskudni bikini sve otkrio, a zbog 2 stvari izgleda KAO AVION
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer Lopez nedavno je proslavila 54. rođendan i tim povodom organizovala je nezaboravnu žurku na kojoj je uživala sa prijateljima i porodicom do ranih jutarnji časova. A onda je spakovala kofere i otišla na zasluženi odmor u Italiju. Svakodnevno pratioce na društvenim mrežama obraduje vrlo provokativnim slikama - najnovije su pokrenule lavinu komentara!

Naime, latino diva je bez filtera i fotošopa pokazala izvajano telo u šestoj deceniji! Hvalila se zadivljujućom figurom i čuvenom zadnjicom dok je pozirala tokom fotografisanja na obali Amalfija.

Pevačica je izgledala u oskudnom belom bikiniju, koji je istakao njen preplanuli ten. Už šik šareni šal oko glave je privlačila sve poglede prisutnih, te čak niko nije primetio ni celulit, što potvđuje činjenicu da je najbitnije kako žena zrači!

Dženifer je maksimalno iskoristila raskošno okruženje i uživala je u čaši ohlađenog vina i porciji svežeg voća.

Svi se pitaju kako je seksi Džej Lo uspela da zaustavi vreme i vrati ga unazad, barem što se energije i izgleda tiče, a mi vam otkrivamo dobro poznata fitnes pravila ove pasionirane ljubiteljke vežbanja i zdravog života.

Dženifer Lopez nikada ne preskače trening i vežba najmanje šest puta nedeljno.

- Vežbanje je moj prioritet. Nekada mi bude teško jer sam veče pre toga legla kasno zbog koncerta. Ipak, uspem da se nateram, to je samo sat vremena dnevno. Dopada mi se balans koje mi omogućavaju vežbe dva personalna trenera jer imaju potpuno drugačiji pristup.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen/Instagram

Njeni treninzi obuhvataju plank i duboke čučnjeve s tegovima kojima održava tonus zadnjice i butina, a sa Trejsi Anderson, selebriti trenerom Gvinet Paltrou, pevačica najčešće vežba kik-boks, potom popularni "kružni trening" i trbušnjake. Otkrila je ples na šipci tokom snimanja filma "Hustler" i njega praktikuje ujutru. Tako održava i kondiciju koju pokazuje na svakom nastupu.

Ne izgladnjuje se, već joj nutricionista Hejli Pomroj pravi režim ishrane koji će joj dati dovoljno goriva za napor, a neće je gojiti. Ishrana joj se bazira na proteinima i povrću, uz zdrave masti i retke ugljene hidrate poput kinoe, integralnog pirinča i pasulja.

1 / 7 Foto: Profimedia

U restoranima uvek naručuje ribu, bareno povrće i salatu. Pije veliku količinu vode i nikada ne pije kafu, a ne jede ni rafinirane šećere. Za užinu jede voće i orašaste plodove. Uz njen javni izazov pratiocima na društvenim mrežama – "Bez šećera i ugljenih hidrata", kojeg se Dženifer Lopez pridržavala deset dana, ceo svet je mogao da vidi kako se ta restrikcija dobro odrazila na njen izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs