OVA DEVOJKA JE IZGUBILA 25 KG ZA 3 MESECA: "Kad mi je baka rekla da sam postala ZDEPASTA, morala sam da uradim nešto"

Dželi Devote, influenserka iz Švedske odlučila je da smrša onaj momenat kada joj je baka, na simpatičan način rekla da je "buckasta"

Fitnes & Nutricija
19:55h Autor:
OVA DEVOJKA JE IZGUBILA 25 KG ZA 3 MESECA: "Kad mi je baka rekla da sam postala ZDEPASTA, morala sam da uradim nešto"
Šta je radila devojka koja je za 3 meseca smršala 25 kilograma?, Foto: mdwfeatures/@JellyDevote / Media Drum World / Profimedia

Dželi Devote je imala 80 kilograma, a s obzirom da je visoka samo 158 cm, nosila je XL odeću i nije se preterano brinula sve do momenta kada joj je baka rekla da izgleda pomalo "zdepasto".

Ova influenserka priznaje da je jela brzu hranu, da je godinama jela velike količine čokolade i čipsa, a alkohol je bio svakodnevno u opticaju.

Kad je videla svoj odraz u ogledalu ova devojka je odlučila da krene na fitnes. U roku od mesec dana znatno je smršala, a svoj način vežbanja počela je da deli na društvenim mrežama. Sada ima preko 400.000 pratilaca.

"Moja baka, koja mi je uvek doturala hranu jednom prilikom je rekla da sam postala malo "zdepasta". To je bio alarm da moram da radim nešto da bih smršala," ispričala je ova simpatična devojka.

Počela je da vežba, alkohol i gazirane napitke zamenila je vodom. A što se hrane tiče, počela je da jede kuvano - svaki dan.

"Promena u ishrani je bila najteži deo. Vežbanje mi je dolazilo lako, ali hraniti se zdravo - postao je pravi izazov. Sada vežbam 6 puta nedeljno, od kardio treninga pa do treninga snage.

Doručkujem kašu ili smuti, a ručam piletinu sa salatom, dok je večera često neko kuvano jelo. Glavna razlika je u tome što svoju hranu sama kuvam i nosim je sa sobom svuda, " ispričala je ona.

Pogledajte kako danas izgleda ova uporna devojka:

1 / 6 Foto: mdwfeatures/@JellyDevote / Media Drum World / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs