TAJNA DOBROG IZGLEDA

Verovali ili ne, ova žena ima 70 godina: Zahvaljujući ovoj jednostavnoj navici izgleda 2 decenije mlađe! (FOTO)

Na izgledu joj zavide i mnogo mlađe žene. U 70. godini krasi naslovne strane mnogih časopisa i ponosno korača modnom pistom

Fitnes & Nutricija
17:11h Autor:
Verovali ili ne, ova žena ima 70 godina: Zahvaljujući ovoj jednostavnoj navici izgleda 2 decenije mlađe! (FOTO)
Foto: printscreen instagram / piadgronning

Kad pogledate fotografije ove žene teško biste pomislili da ima i goodinu više od 50. Svojim izgledom i širokim osmehom privlači veliku pažnju gde god se pojavi, a po ponašanju možete zaključiti da se odlično oseća u svojoj koži.

Ova danska manekenka koja oduševljava sve svojom savršenom figurom i negovanim izgledom, verovali ili ne ima 70 godina. Na njenom licu se vidi zadovoljstvo, ona jednostavno zrači pozitivnom energijom i kaže da je to ključ dobrog izgleda. "Kada se dobro osećaš u svojo koži, to se vidi i na licu".

Iako je zagazila u 8. deceniju života, Pia Groning, nije ni malo usporila tempo. Ona vredno radi i korača modnim pistama, ali i krasi naslovne strane mnogih magazina. Ova žena je prava inspiracija i dokaz da u životu nikakve prepreke ne postoje i da se sve može postići, ostvariti uspešna karijera, voditi ispunjen život i i zgledati dobro.

Samo je ošišala šiške: Izgleda kao da je išla na botoks! (FOTO)

Lovac na talente otkrio je u srednjoj školi 1973. godine i od tada je prešla nekoliko stotina kilometara modnom pistom.

"Nikad nisam sanjala da budem model, ali to mi je jednostavno bilo suđeno, a još manje sam pomišljala da ću se ovim poslom baviti u zrelim godinama".

Ona priznaje da se danas mnogo bolje oseća u svojoj koži, a sve zbog toga što je prestala da se opterećuje izgledom i da juri savršenost.

"Zvuči blesavo, ali kad čovek prestane da razmišlja o određenim stvarima, one mi se same dogode. Dok sam bila mlađa stalno sam razmišljala o kilogramima i nisam bila srećna u svojoj koži. Danas sam potpuno druga osoba".

"Da se devojke manje bave izgledom i jure za nekim nametnutim idealima, sigurna sam da bi mnogo više uživale u životu. Ali valjda tu lekciju svi naučimo tek mnogo godina kasnije."

Šila u 62-oj izgleda bolje i od duplo mlađih devojaka: Sve to zahvaljujući ovoj navici! (FOTO)

Tajan dobrog izgleda je jednostavna

Pia je pobornik prirodnog izgleda, pazi šta jede, ali se ne odriče slatkiša. Redovno vežba jogu i šeta i sigurna je da se zato oseća odlično, a onda se to odrazi i na fizički izgled.

"To je jedina istina, nesrećan čovek ne može dobro da izgleda. Mnoge žene svoje nezadovoljstvo zatrpavaju velikim količinama hrane, a onda su nesrećne jer se kilogrami lepe za njih i tako ulaze u začarani krug frustracija."

"Čist um i redovna fizička aktivnost su ključ dobrog izgleda. Ne odričem se ničega, samo sam umerena, umereno jedem, umereno vežbam i to daje odlične rezultate", zaključuje ona.

Maja Mask ima 72, a izgleda kao da joj je 30: Samo jedna navika je zaslužna za njen savršen izgled! (FOTO)

Što se tiče estetskih operacija, mislim da ni jednoj ženi nisu potrebne. Smešne su mi žene koje se toliko izoperišu da ni ne podsećaju na one osobe pre korekcija".

"Žena treba dostojanstveno da stari".

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs