GODINE JOJ ODLIČNO STOJE

Monika Beluči puni 56 godina, a izgleda bolje nego ikad: Zbog ove fotografije se usijao internet! (FOTO)

Njoj godine ne mogu ništa. Ova zanosna gumica sa godinama izgleda sve bolje

Star look
14:45h Autor:
Monika Beluči puni 56 godina, a izgleda bolje nego ikad: Zbog ove fotografije se usijao internet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Gde god da se pojavi i šta god da uradi to privuče veluku pažnju. Ovog puta je Monika Beluči uspela da, samo jednom fotografijom, izazove pravu lavinu komentara.

Dobro pogledajte fotografiju. Verovali ili ne ona danas puni 56 godina, a iako je blizu 7. decenije ova glumica izgleda bolje nego ikada.

Mnogi su prokomentarisali da je kao vino, sa godinama sve bolja.

"Izgleda barem 10 godina mlađe. Neverovatno", glasio je jedan komentar.

"Mislim da je ona jedina glumica koja lice nije uništila plastičnim operacijama. Šta god da radi, odlične rezultate daje", nadovezao se jedan fan.

Monika od kako se pojavila na sceni važi za pravu lepoticu i fatalnu ženu. Osim po svom atraktivnom izgledu, poznata je i po britkom jeziku, a neke od njenih izjava se rado citiraju. Ovu su neke od najzanimljivijih:

  • "Biti lepa sa 20 godina – to je prirodno. Kada ste lepi sa 35 ili 45, onda je to rezultat rada na sebi i vaše unutrašnje sreće."

Nepoznati detalji iz života najfatalnije evropske glumice: Prešla bih celu pustinju na kolenima da ostvarim svoj cilj! (FOTO)

foto: Profimedia
  • "Ni za šta na svetu ne bih želela da mi je ponovo 20. Sada sam mnogo srećnija, nego tada, jer u tom uzrastu tek spoznajemo sebe, pokušavamo da razumemo šta je ono što želimo da budemo, patimo od nesigurnosti. Sada tačno znam šta mi je potrebno, a bez čega mogu živeti."
  • "Po mom mišljenju glupo je, s obzirom na mladost i lepotu, postati sponzoruša i devojka nekoga sa dubokim džepom, kao i beskrajno trošiti život na žurkama. Lepota nam je potrebna kao pomoć da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom haotičnom svetu."

Ovo je ona pre 25 godina: Monika Beluči iz mlađih dana! (FOTO)

  • "Lepota može pomoći, ali istinska lepota je stanje uma: ako nisi lepa iznutra, teško da ćeš biti spolja."
  • "Ne treba mrzeti ljude koji zavide, oni vam priznaju da ste bolji."
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs