Proveren lek

Ušao u legendu zbog čeličnog zdravlja: Recept ruskog akademika protiv starenja i bolesti!

Ovo jednostavno morate da probate, jer je toliko lako, ne oduzima mnogo vremena, a vrlo je efikasno
Lepi & Zdravi
00:42h Autor:
Ušao u legendu zbog čeličnog zdravlja: Recept ruskog akademika protiv starenja i bolesti!
Foto: Profimedia

Kad su kod akademika Aleksandra Aleksandroviča Mikulina, čuvenog ruskog aviokonstruktora, tvorca turboreaktivnih motora, počeli problemi sa zdravljem, on je započeo razradu metoda koje bi omogućile dug i ispunjen život.

Akademik Mikulin stvorio je gimnastiku koja se sastoji od jednostavnih vežbi, odnosno udaranja petama o pod. Ova tehika efikasno poboljšava cirkulaciju krvi, sprečava začepljenje vena i normalizuje krvni pritisak.

Takođe, poboljšava se rad mozga: od osećaja težine u glavi, i bolova, ne ostaje ni traga. Vežbe ruskog naučnika za čišćenje krvnih sudova pomogle su hiljadama obolelih od varikoznih vena.

Ova gimnastika je posebno korisna za ljude koji su, na svom radnom mestu, primorani da sede ili stoje duže vreme. Preporučljive su, čak, i onima kojima je zabranjeno trčanje ili brzo hodanje.

Kako sam izlečio proširene vene za 2 dana: Besplatan i proveren lek!

Njegova metoda je vrlo jednostavna - treba se podići na prste tako da su pete uzdignute od poda 1 cm, a onda se naglo spustiti, osetivši laki udar, kakav se oseća pri brzom hodu ili trčanju.

Posle tridesetak vežbi, koje se izvode po jedna u sekundi, sledi pauza 5-10 sekundi.Vežbe mogu da se obavljaju bilo gde, u kući ili prilikom šetnje, nekoliko puta dnevno. Ne treba podizati pete više od 5 cm, jer bi to, umesto pozitivnog učinka, dovelo do nepotrebanog stresa i umora u stopalima.

Prema mišljenju profesora Mikulina, ove vežbe održavaju organizam u dobroj formi, odlažu starenje, izbacuju oksidanse i dobra su preventiva protiv tromboflebitisa, infarkta miokarda i šloga.

Sudeći po tome da je ovaj naučnik za života ušao u legendu zbog svog čeličnog zdravlja, o kome je počeo da brine tek kada ga je, posle pedesete, na to naterao srčani udar, nije na odmet isprobati njegovu metodu.

Uzmite jaje i malo sirćeta i jedite ujutro: Izbacuje ubicu broj 1 iz vašeg tela! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs