Bila sam predebela, jela 300g čokolade dnevno: Slađa Alegro izgleda kao grom, izgubila 30 kg, u tome joj pomogla ćerka

Za sebe kaže da se nakon porođaja doslovno istopila

Lepi & Zdravi
08:50h Autor:
Bila sam predebela, jela 300g čokolade dnevno: Slađa Alegro izgleda kao grom, izgubila 30 kg, u tome joj pomogla ćerka
Foto: preentscreen/Instagram

Pevačica Slađa Alegro nakon porođaja kod imala je višak kilograma koje je odlučila da "istopi" i da svoju liniju dovede do savršenstva. Ona je 2018. godine na svet donela ćerkicu Milu i kako je ispričala tokom trudničkih dana imala je 82 kilograma.

Slađa Alegro
foto: Antonio Ahel/ATAimages

— Baš sam bila debela. Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla kao stvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne fast food obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri — ispričala je jednom prilikom pevačica za Informer i dodala:

— Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati.

Dodala je i da joj nije bilo lako da se reši viška kilograma.

— Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu.

Kako je ispričala, njen suprug joj je dosta pomogao da smrša čak 30 kilograma. Pevačica sada ima 52 kilograma i svoju figuru održava redovnim vežbanjem i izbalansiranom ishranom.

— Moj suprug Zoran je pravi vojnik! On mi je pomogao da kontrolišem šta jedem, što je veoma važno ako nemate dovoljno volje. Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i ćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju — objašnjava pevačica za Hit.

Kako sada izgleda primer njenog jelovnika za jedan dan, preneo je Informer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs