Pitali smo naše koleginice od 20, 30, 40 i 50 godina koje nemaju problema sa kilažom - šta jedu svaki dan i kako izgleda njihov jelovnik. Evo šta su nam rekle:
Milka (20 godina)
"Jutro započinjem proteinskim doručkom. Obično su to jaja i suhomesnato. Ne jedem nikakve užine. Ručak je uvek kuvana hrana: grašak, pasulj, boranija, ali ne jedem hleb nikako. Večeram šta stignem, najčešće nešto od brze hrane i to mi tako prija. Trudim se da izbegavam slatkiše."
![Doručak, kajgana](/data/images/2023/12/04/13/346964_shutterstock-1739747456_ff.jpg?ver=1705586979)
Milica (30 godina)
"Ja već godinu dana praktikujem autofagiju zahvaljujući kojoj sam smršala preko 10 kilograma. U periodu od 11h pa do 18h jedem sve, ali ne volim da jedem slatkiše. U ovom periodu jedem jaja sa avokadom na tostu, ovsenu kašu sa voćnim jogurtom. Oko 14h jedem voće, i uveče oko 18h jedem kuvanu hranu."
![maska za lice, maska, maska od avokada, avokado](/data/images/2020/11/15/17/234325_shutterstock-1108218389_ff.jpg?ver=1705586994)
Vanja (40 godina)
"Za doručak jedem obično nešto što ponesem od kuće, a što je ostalo od prethodnog dana od ručka - makaroni, kuvana jaja, krem čorbice u termos flaši i td. Ručak jedem kod kuće i obično je to nešto čorbasto. Večeru ne izbegavam i jedem ono što je ostalo iza dece. Težinu održavam treninzima."
![Čorba](/data/images/2023/01/10/08/309789_corba_ff.jpg?ver=1705587005)
Violeta (50 godina)
"Mogu da ti kažem šta sam juče jela: za doručak sam pojela dve kriške integralnog hleba na koje sam stavila ren, majonez i čvarke. Potom sam pojela filet soma i malo krompir salate za ručak, a za večeru sam pojela pun tanjir kiselog kupusa sa suvim mesom. Liniju održavam tako što psa izvodim u duge šetnje."
A kako izgleda vaš klasičan jelovnik podelite sa nama u komentarima ispod teksta.