EVO ŠTA JEDE JEDNA KLASIČNA ŽENA OD 20, 30, 40 I 50 GODINA I KOJA NEMA PROBLEM SA TEŽINOM: Ovako izgleda njihov JELOVNIK

Ako ste se pitali šta to jedu žene koje nikada nemaju problem sa težinom, ovo je tekst za vas

Lepi & Zdravi
Autor:
EVO ŠTA JEDE JEDNA KLASIČNA ŽENA OD 20, 30, 40 I 50 GODINA I KOJA NEMA PROBLEM SA TEŽINOM: Ovako izgleda njihov JELOVNIK
Ilustracija, Foto: Ilustracija / Shutterstock

Pitali smo naše koleginice od 20, 30, 40 i 50 godina koje nemaju problema sa kilažom - šta jedu svaki dan i kako izgleda njihov jelovnik. Evo šta su nam rekle:

Milka (20 godina)

"Jutro započinjem proteinskim doručkom. Obično su to jaja i suhomesnato. Ne jedem nikakve užine. Ručak je uvek kuvana hrana: grašak, pasulj, boranija, ali ne jedem hleb nikako. Večeram šta stignem, najčešće nešto od brze hrane i to mi tako prija. Trudim se da izbegavam slatkiše."

Doručak, kajgana
foto: Shutterstock

Milica (30 godina)

"Ja već godinu dana praktikujem autofagiju zahvaljujući kojoj sam smršala preko 10 kilograma. U periodu od 11h pa do 18h jedem sve, ali ne volim da jedem slatkiše. U ovom periodu jedem jaja sa avokadom na tostu, ovsenu kašu sa voćnim jogurtom. Oko 14h jedem voće, i uveče oko 18h jedem kuvanu hranu."

maska za lice, maska, maska od avokada, avokado
foto: Shuterstock

Vanja (40 godina)

"Za doručak jedem obično nešto što ponesem od kuće, a što je ostalo od prethodnog dana od ručka - makaroni, kuvana jaja, krem čorbice u termos flaši i td. Ručak jedem kod kuće i obično je to nešto čorbasto. Večeru ne izbegavam i jedem ono što je ostalo iza dece. Težinu održavam treninzima."

Čorba
foto: Shutterstock

Violeta (50 godina)

"Mogu da ti kažem šta sam juče jela: za doručak sam pojela dve kriške integralnog hleba na koje sam stavila ren, majonez i čvarke. Potom sam pojela filet soma i malo krompir salate za ručak, a za večeru sam pojela pun tanjir kiselog kupusa sa suvim mesom. Liniju održavam tako što psa izvodim u duge šetnje."

A kako izgleda vaš klasičan jelovnik podelite sa nama u komentarima ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs