DIJETA FATALNE TURSKE GLUMICE UZ KOJU SE PREPOLOVILA: Daje ozbiljne rezultate, jer za 7 dana skidate i do 5 kilograma

Dijeta Hande Erčel daje ozbiljne rezultate jer je uz nju i najlepša turska glumica uspela da se preopolovi.

Lepi & Zdravi
Autor:
DIJETA FATALNE TURSKE GLUMICE UZ KOJU SE PREPOLOVILA: Daje ozbiljne rezultate, jer za 7 dana skidate i do 5 kilograma
Dijeta poznate turske glumice, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fatalna turska glumica i model Hande Erčel osvojila je srca naše publike ulogom Ede u vrlo popularnoj seriji "Pokucaj na moja vrata". Poznata je kako po lepoti tako i po svom glumačkom talentu.

Važi za jednu od najlepših turskih glumica, a godinama je muku mučila sa viškom kilograma. Da bi svoju liniju dovela do savršenstva promenila je način ishrane, a uz to je praktikovala i poseban čaj za sagorevanje kalorija i masti.

Hande Erčel
foto: Printscreen Instagram / handemiyy

Njene najnovije fotografije na društvenim mrežama su najbolji dokaz da se trud isplatio jer glumica izgleda fantastično, što znači da dijeta daje ozbiljne rezultate.

Na samom početku njena dijeta je bila rigorozna, ali nakon prvih rezultata glumica je rešila da sebi da malo oduška.

"Skidala sam i do 5 kilograma nedeljno. U tom periodu sam jela samo tečnu hranu. Živela sam na supama i vodi. Još uvek vodim računa, ali nije toliko rigorozno" - rekla je ona za turske medije.

Iz ishrane je potpuno izbacila šećer i ugljene hidrate, a kada oseti glad između obroka pojede jednu zelenu jabuku. Uz ovu korigovanu ishranu Hande je pila vodu sa organskim cejlonskim cimetom, koji blagotvorno utiče na čitav organizam, a ujedno i topi masti.

Iako dijeta Hande Erčel daje rezulteta svakako je poželjno da pre početka praktikovanja potražite savet nutricioniste i lekara, prenosi Gloria.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs