OVU TURSKU GLUMICU SRBI SU OBOŽAVALI, A ONA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Drastičnim potezom skinula 10 godina, postala RIBETINA

Omiljena turksa glumica u Srbiji napravila je veliku promenu i sada ima potpuno drugačiji imidž, koji joj mnogo bolje stoji, ukoliko sudimo po brojnim komentarima na mrežama.

Lepi & Zdravi
11:39h Autor:
OVU TURSKU GLUMICU SRBI SU OBOŽAVALI, A ONA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Drastičnim potezom skinula 10 godina, postala RIBETINA
Berguzar Korel, Foto: Printscreen Instagram / berguzarkorel

Zvezda serije "1001 noć" Berguzar Korel osvojila je srca baše publlike, a njena poseta Beogradu sa suprugom Halitom je napravila pravu pometnju u javnosti. Naime, o njihovom dolasku se danima pričalo, a popularnost je rasla munjevitom brzinom. Još od tada važi za najomiljeniju tursku glumicu u Srbiji. Iako joj je uloga Šeherezade obeležila karijeru, nakon tog projekta je nastavila da niže velike uspehe, ali je ostala dosledna prirodnom izgledu - sve do sad.

Naime, do skoro, ova lepa brineta postala je plavuša. I ne samo to, skratila je kosu, te sada samouvereno nosi paž, koji se oduševio njene pratioce na Instagramu!

Iako je godinama bila zanosna crnka duge kose, pre nekoliko meseci je prešla u brinete, a nijanse su postajale sve svetlije, da bi, konačno, pre par nedelja napravila drastičnu promenu.

Gotovo da nema ružnih komentara na račun novog imidža, a primetno je i da je Berguzar umnogome unapredila i svoj stil, te njene odevne kombinacije oduševljavaju pripadnice lepšeg pola.

Trik glumice koji topi salo

Na samom početku je pete decenije, ali može da se pohvali da sve bolje i bolje izgleda. Nakon tri porođaja uspela je da skine sav višak kilograma, ali i da se zategne, te se sada može pohvaliti i izvajanim mišićima.

Mnogi su se pitali u čemu je tajna, a ključ njenog uspeha leži u fizičkoj aktivnosti.

Ipak, Berguzar priznaje da postoje dani kada jednostavno nema ni volje ni snage da odradi trening, ali onda obavezno uradi jednu stvar koja joj pomaže da održi liniju.

- Tada obavezno prepešačim najmanje šest kilometara, otkrila je.

Dnevno popije barem litru i po vode i jede isključivo namirnice iz organskog uzgoja. Njen jelovnik obiluje mahunarkama i hranom bogatom proteinima, a da bi nadoknadila ugljene hidrate na meniju često se nalazi pirinač.

Takođe, na meniju su veoma često o đumbir, šargarepu, cveklu, sirovi spanać i celer, supa od bundeve i salatu od kinoe. Od voćea najviše voli da jede jabuke. Sokove ne komzumira, već pije limunadi ili napitak od proklijalih žitarica.

Od poslastica, par je konzumirao zdrave grickalice poput krekera od badema i semenki lana ili indijskih oraha maslaca od kakaa i badema, a šećerom bi se počastili samo u retkim prilikama.

Ljubav koja je naišla na osudu

Berguzar Korel i Halit Ergenč slovi za jedan od najpoznatijih i najvoljenijih u toj zemlji. Oboje uživaju u velikog popularnosti, ali ne dozvoljavaju da im bilo šta poremeti njihovu ljubavnu priču.

Međutim, njihova veza je počela na ne tako lep način. Naime, ovaj dvojac se upoznao kroz zajedničke glumačke projekte, a presudno je bilo putovanje u Pariz 2008. godine - tada su se osetile varnice među njima, koje nije bilo moguće sakriti. Ali, u tom momentu Halit je već bio u braku sa glumicom Gizem.

Zanimljivo je i to da je nakon kratke veze sa Halitom, Berguzar bila verena za baletana Tana Sagturka, ali je upravo putovanje grad svetlosti sve promenilo i donelo ovu prelepu ljubavnu priču punu prepreka.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / berguzarkorel

Kako nisu mogli da se odupru osećanjima, posle decet meseci slavni Sulejman Veličanstveni napustio je svoju trudnu ženu i uplovio u romansu sa Berguzar, koja je 12 godina mlađa od njega.

Halit je bivšoj supruzi posle razvoda isplatio oko 250 hiljada turskih lira. Gizem Sojsaldi je pobacila njihovo zajedničko dete, jer nije mogla da podnese to što se njen muž zaljubio u drugu. Dok je novopečeni bračni par otpočeo zajednički život u jednom od najluksuznijih istanbulskih naselja.

U braku su dobili troje dece, a iako se neretko piše da su pred razvodom, oni te navode iznova i iznova oštro demantuju, pokazujući, sada već više od deceniju, kako su jedna srećna, zadovoljna i skladan porodica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs