LEPE VESTI!

LEPA ŠEHEREZADA IZNENADILA JE SVE NOVOM ODLUKOM: Udala se za čoveka koji je čekao dete sa drugom, a sada ŽIVE BAJKU

Neobična ljubavna priča Berguzar Korel i Halita Ergenča ostavlja bez daha, a sada se glumica sprema za novi poduhvat.

Celebrities
17:02h Autor:
LEPA ŠEHEREZADA IZNENADILA JE SVE NOVOM ODLUKOM: Udala se za čoveka koji je čekao dete sa drugom, a sada ŽIVE BAJKU
Lepa Šeherezada ima novu ulogu u seriji, Foto: Printscreen Instagram / berguzarkorel

Berguzar Korel i Halit Ergenč su bračni par koji posebno vole ljudi sa Bosfora i šire. Osvojili su verne pratioce svojom neobičnom ljubavnom pričom, a iako su oboje neverovatno popularni, trude se da vode jedan potpuno običan život. Međutim, brojni obožavaoci su strahovali da će se preseliti zauvek u London, jer godinama žive na relaciji Engleska - Turska, ali ih je glumica sve iznenadila odlukom!

Naime, lepa Šeherezada je obradovala fanove kada je sa njima podelila vest da sprema novu seriju.

- Upravo sam počela da čitam scenarije. Ako postoji posao koji će izazvati uzbuđenje u pravom trenutku, mogu da počnem odmah - otkrila je glumica na Instagarmu i oduševila fanove.

Veza omiljenog glumačkog para u Turskoj počela je na ne tako lep način. Naime, ovaj dvojac se upoznao kroz zajedničke glumačke projekte, a presudno je bilo putovanje u Pariz 2008. godine - tada su se osetile varnice među njima, koje nije bilo moguće sakriti. Ali, u tom momentu Halit je već bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi.

Zanimljivo je i to da je nakon kratke veze sa Halitom, Berguzar bila verena za baletana Tana Sagturka, ali je upravo putovanje grad svetlosti sve promenilo i donelo ovu prelepu ljubavnu priču punu prepreka.

Kako nisu mogli da se odupru osećanjima, posle decet meseci slavni Sulejman Veličanstveni napustio je svoju trudnu ženu i uplovio u romansu sa Berguzar, koja je 12 godina mlađa od njega.

Halit je bivšoj supruzi posle razvoda isplatio oko 250 hiljada turskih lira. Gizem Sojsaldi je pobacila njihovo zajedničko dete, jer nije mogla da podnese to što se njen muž zaljubio u drugu. Dok je novopečeni bračni par otpočeo zajednički život u jednom od najluksuznijih istanbulskih naselja.

1 / 8 Foto: Profimedia

U braku su dobili troje dece, a iako se neretko piše da su pred razvodom, oni te navode iznova i iznova oštro demantuju, pokazujući, sada već više od deceniju, kako su jedna srećna, zadovoljna i skladan porodica.

Harizmatična Berguzar često na svom Instagram nalogu deli momente iz privatnog života, a nedavno je i otkirla ida joj se život umnogome promenio otkako je postala majka.

Sa druge strane, ovaj bračni par je prolazio i korz jako teške trenutke, koji su ih samo još više ujedinilii ojačali. Jedan od takvih momenata bilo je i rođenje ćerkice Lejle uz velike komplikacije.

— Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam: “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: "Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka" - objašnjavala je glumica.

Posebno je naglasila da je ćerkica došla na sve baš u vreme kada je i rekla.

Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se obmotala oko vrata — otkrila je Berguzar na Instagramu.

Berguzar Korel i Halit Ergenč imaju troje dece- dva sina Alija i Hana, kao i ćerku Lejlu koju su dobili prošle godine. Čuveni Sulejjman Veličanstveni je često govorio kako je njegova supruga ljubomorna, ali da na tome rade zajedničkim snagama, kod terapeuta.

Jedan od najuspešnijih turskih glumaca želeo je kao mali, zapravo, da bude inženjer. Tokom odrastanja radio je razne poslove kako bi imao od čega da preživi, a na njega je ogroman uticaj imao razvod roditelja. Uprkos tome, ljubav prema glumačkoh profesiji, muzici i knjigama potekla je od njegovog oca Saita. On se takođe bavio glumom, a velika želja mu je bila da se i Halit oproba u tom zanimanju.

Berguzar, takođe, potiče iz poznate glumačke porodice, a prva velika uloga joj je bila, kao i Halitu, u seriji "1001 noć". Ovaj glumački projekat im je doneo veliku svetsku slavu, te su dobro poznati i domaćoj publici. U jeku popularnosti, par je posetio, čak, i Beograd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs