GLUMICA JE ZA GODINU DANA SMRŠALA 40 KILOGRAMA: Bila je sklona emotivnom prejedanju ali je uspela da se odrekne OVOGA

Osim skidanja kilograma zarad estetike, prvenstveno je rešila da smrša kako bi poboljšala svoje zdravstveno stanje.

Lepi & Zdravi
Autor:
GLUMICA JE ZA GODINU DANA SMRŠALA 40 KILOGRAMA: Bila je sklona emotivnom prejedanju ali je uspela da se odrekne OVOGA
Poznata glumica je za godinu danan skinula neverovatnih 40 kilograma., Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rebel Vilson je poznata glumica i komičarka a fascinantno je da je za samo godinu dana uspela da smrša 40 kilograma. Kako je otkrila u tome je uspela zahvaljujući pravilnoj ishrani, redovnom treningu ali izbacivanjem pojedinih namirnica.

Kako prenosi Women's Health, 43-godišnjakinja je iz svoga jelovnika izbacila namirnice bogate ugljenim hidratimaa i mastima, a ujedno je povećala i unos proteina.

Kako otkriva za magazin People, unosila je oko 3000 kalorija na dan, a kako su to uglavnom bili ugljeni hidrati, i dalje bi bila gladna pa se prejedala tokom dana.

Otkako je prešla na ishranu bogatu proteinima, što je za nju bio izazov jer nikada nije jela mnogo mesa, to joj je pomoglo u transformaciji tela i skidanju viška kilograma. Osim toga, bila je sita tokom dana pa nije bilo potrebe za međuobrocima.

Rebel Vilson
foto: Profimedia

Kako ističe, najviše je jela ribu i nemasno meso poput piletine ili ćuretine. Osim toga, iz jelovnika je pokušala da izbaci testeninu, brzu hranu i sve ostale namirnice bogate ugljenim hidratima. Umesto toga, pojačala je i unos voća, jednako kao i povrća.

Rebel Vilson
foto: Profimedia

Osim skidanja kilograma zarad estetike, prvenstveno je rešila da smrša kako bi poboljšala svoje zdravstveno stanje. Naime, godinama se borila s neplodnošću zbog viška kilograma, nepravilnih menstruacija i sindroma policističnih jajnika. Isto tako, bila je sklona emotivnom prejedanju zbog kojeg nikako nije uspevala skinuti kilograme.

Rebel Vilson
foto: AP/Jordan Strauss

''Mislim da sam oduvek emotivno jela, a ponekad se čak i ozbiljno prejedala, prvenstveno jer se nisam nikada dovoljno volela. Nisam bila zadovoljna sama sa sobom. Otkako se zdravo hranim i vežbam, imam mnogo više samopoštovanja i ljubavi prema sebi, što je takođe odigralo veliku ulogu u mojoj transformaciji'', dodala je za People, prenosi Index.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs