Neverovatno

VERA IMA 72 GODINE I U TU ČINJENICU NIKO NE VERUJE: Ona kaže da je jednostavno zadržati mladost! Samo radite OVO!

Modna dizajnerka došla je na Met Galu kao pratnja Emili Ratajkovski, za koju je pravila haljinu, ali svi su gledali u Veru Vang

Lepi & Zdravi
12:37h Autor:
VERA IMA 72 GODINE I U TU ČINJENICU NIKO NE VERUJE: Ona kaže da je jednostavno zadržati mladost! Samo radite OVO!
Foto: Profimedia

Vera Vang (72) je popularna modna dizajnerka, koju slavne dame obožavaju. Njene venčanice su postale imperativ za luksuz, a svečane haljine odraz ženstvenosti i prefinjenosti.

Na ovogodišnjoj Met Gali, Vera je u svoju haljinu obukla manekenku Emili Ratajkovski. Dok je Emili sijala u vatreno crvenoj haljini u stilu ruže, Vera je dominirala u crno beloj kombinaciji primerenijoj nekoj tinejdžerki nego zreloj ženi u osmoj deceniji.

Svaki put kada se Vera pojavi u javnosti, niko ne može da veruje da ona ima toliko godina. Njen izgled je zadivljujući: telo joj je zategnuto, a lice mladoliko - kao da je popila vodu sa fontane mladosti.

Vera Vang
foto: Profimedia

Prošle godine je otkrila tajnu dobrog izgleda:

"Rekla bih da imam sporadične rutine. Sporadično je savršena reč. Mislim, u mladosti sam bila sportista. Bila sam takmičarka u umetničkom klizanju u SAD i baletski plesač .Mislim, kada provedete 16 godina života baveći se aktivno sportom, to ostavlja rezultate. Uz to i vaši mišići pamte."

"San je ključan za preživljavanje. Mislim da ne bih mogla da funkcionišem da dobro ne spavam. Ja se uvek moram dobro odmoriti, smatram da je to ključ svega. Dakle, san je veoma važan deo, ali i votka. Ja mislim da je pravi odmor kada možete lepo da se opustite uz koktel. Ne mislim da treba da pijete u 10h ujutru, ali mislim da svako treba da popije koktel sa votkom pred večeru i tako napravi pauzu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs