Crveni tepih u punom sjaju

KAD POMISLIMO DA NE MOŽE LUĐE, ONI NAS OPET IZNENADE: Evo šta su poznati obukli na Met Gali 2021! (FOTO)

Sinoć je održana Met Gala 2021. - jedan od najprestižnijih modnih događaja

Galerije
10:07h Autor:
1 / 20 Foto: Profimedia

Ovogodišnja Met Gala 2021 ispunila je sva naša očekivanja - modnih prekršaja, skandaloznog ponašanja, loših izbora kostima na svakom koraku.

Pa da krenemo po redu:

Dženifer Lopez

1 / 4 Foto: Profimedia

Mnogi kažu da je lepša nego ikad. Od kako joj se vratio Ben Aflek, Dženifer blista, ali ... Rekli bismo da je u pitanju samo dobro odrađen posao. Marketing tim Dženifer Lopez radi punom parom. Osim što su joj obezbedili "ljubav" sa Benom, sada su joj sklopili i niz dogovora sa prestižnim modnim kućama pa je oblače u najmodernije krpice.

Tako se na Met Gali pojavila u Ralf Loren modnoj kombinaciji koja je podsećala na kaubojski stil. Braon, sa velikim šeširom i dubokim dekolteom Dženifer Lopez i dalje privlači pažnju i uživa u svakom momentu.

Rijana

1 / 2 Foto: Profimedia

Rijana je ove godine zaradila mnogo para pa je svrstana u jednu od bogatijih žena na svetu. Izgleda da je svesna svoje moći, pa se tako i ponaša - na crvenom tepihu je prati aura nezainteresovanosti i bahatosti.

Ovaj put se pojavila kao "zla kraljica" u crnoj, širokoj odeći: nešto između haljine i prekrivača!

Pevačica je došla u pratnji svog navodnog dečka ASAP Rokija, koji je bio prekriven ćebetom raznih boja!

Kendal Džener

1 / 2 Foto: Profimedia

Sličnu haljinu je imala Zoi Kravic, iako zgodna glumica, ovaj put nije mogla da se poredi sa manekenskim izgledom Kendal Džener i to su obe znale.

Dok je Kendal blistala i smejala se, Zoi je imala nezadovoljan izgled lica.

1 / 2 Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Kim Kardašijan je došla u crnom od glave do pete - i to bukvalno! Naime, ona je ovaj put nosila Balansijago odevni komplet koji je potpuno pokrivao celo njeno telo i lice, a jedino je kosa bila slobodno puštena.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs