ODUZIMA DAH

ZAVIRITE U VILU PARIS HILTON KOJU JE PAZARILA ZA 8 I PO MILIONA DOLARA: Luksuzni raj na samoj obali okeana!

U poslednje pripreme za venčanje Paris Hilton uključila je i potragu za kućom u kojoj će živeti sa budućim suprugom, trenutno verenikom Karterom Reumom.

Galerije
Autor:
ZAVIRITE U VILU PARIS HILTON KOJU JE PAZARILA ZA 8 I PO MILIONA DOLARA: Luksuzni raj na samoj obali okeana!
Foto: Profimedia

Paris Hilton (40), američka naslednica čuvenog hotelskog lanca kupila je vilu na La Kosta biču u Malibuu, čime je ažurirala listu slavnih i bogatih koji poseduju nekretnine u jednom od najtraženijih i najekskluzivnijih naselja u okrugu Los Anđelesa.

Posed na peščanoj plaži projektovan je 1955. godine, a svojevremeno je pripadao direktoru studija “Univerzal” Tomu Poloku.

Paris je za novi dom izdvojila osam i po miliona dolara, koliko je vredeo posle kompletnog kozmetičkog tretmana, odnosno restauracije.

Stil bismo mogli da nazovemo neokalifornijskim – savremeno i minimalistički, sa mnogo svetla i stakla. Nova definicija luksuza, za kakvu se nedavno odlučila i pop zvezda Pink.

Dom Paris Hilton
foto: Profimedia

Enterijer se proteže na manje od 300 kvadrata. Prilično asketski za jednu od najbogatijih žena sveta. Međutim, pogled na okean od neprocenjive je vrednosti, kao i direktan izlaz na plažu.

Dom Paris Hilton
foto: Profimedia

Sa tri spavaće sobe, isto toliko kupatila i dnevnim boravkom spojenim sa trpezarijom, kuća Paris Hilton je jedno komforno i mirno ljubavno gnezdo.

Kuhinja, koju je predstavila u novom rijalitiju “Kuvanje sa Paris”, takođe odiše minimalističkim dizajnom, svedenim linijama i granitnim pločicama.

Dom Paris Hilton
foto: Profimedia

Dvorište nije veliko, ali je dovoljno za lude žurke pod vedrim nebom koje junakinja ove reportaže obožava.

Tu su i kutak za roštiljanje, otvoreni đakuzi, garaža za dva automobila i nekoliko biljaka, čije zelenilo razbija monotoniju snežnobelih zidova.

Paris ima još nekretnina u ovoj oblasti. Među njima su vila na Beverli hilsu i kuća u Malholandu, zatvorenoj zajednici u planinama Santa Monika.

Ostatak fotografija pogledajte u našoj galeriji:

1 / 4 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs