Hteo je da dođe na venčanje

Besan polubrat Megan Markl: Ne vidim po čemu se mi razlikujemo od Midltona?! (FOTO)

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomio mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Tomasa Markla

Vip priča
Autor:
Besan polubrat Megan Markl: Ne vidim po čemu se mi razlikujemo od Midltona?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tomas Markl Mlađi, polubrat vojvotkinje od Saseksa, izlio je gorčinu prema kraljevskoj porodici zbog načina na koji se prema njima odnose i izrazio nadu da će se Megan pomiriti s ocem pre nego što bude prekasno.

Polubrat Megan Markl se pita zašto njegova porodica nema tretman kao porodica Midlton i podseća na ujaka vojvotkinje od Kembridža Gerija Goldsmita kom je kraljevska porodica iskazala dobrodošlicu uprkos tome što se ženio četiri puta i što je osuđivan za porodično nasilje.

O problemima koji ga tište, Tomas Markl Mlađi progovorio je za Dejli Mejl povodom najave kako će Megan putovati u Kaliforniju da poseti majku Doriju, ali i da tokom putovanja ne planira da kontaktira svog oca i druge članove porodice.

Kraljica Elizabeta sprema žestoki udarac: Porodici Megan Markl više ništa neće tolerisati!

foto: Profimedia

Prekid odnosa između njegove sestre i oca, kako kaže, slomio mu je srce, a iako su tom zahladnjenju kumovali eksplozivni komentari Tomasa Markla u kojima je kraljevsku porodicu upoređivao sa Sajentolozima, Tomas Mlađi misli da bi vojvotkinja od Saseksa trebo da promeni stvari i popravi štetu dok nije kasno.

Autsajdera u kraljevskoj porodici, podseća Tomas Mlađi, bilo je i pre poput Midltona. Iako ne vidi po čemu se to njegova porodica razlikuje, kaže kako su s Kesingtonske palate mogli da reaguju i ranije, čim je najavljena veridba princa Harija i Megan Markl.

Život Megan Markl i Kejt Midlton će se uskoro promeniti iz korena: Kada princ Vilijam postane kralj, sve će biti drugačije! (FOTO)

foto: Profimedia

"Dugo se već bave ovakvim stvarima i veliko je pitanje zašto su to učinili na ovakav način. Mogli su malo da se pobrinu za mog oca i on bi bio srećan", izjavio je Tomas Mlađi za Dejli Mejl.

Dotaknuo se opet ujaka Kejt Midlton, koga neprimereno ponašanja uoči venčanja, kada je u svom mediteranskom domu La Maison de Bang Bang konzumirao kokain, nije sprečilo da bude pozvan u Vestminstersku opatiju.

Iako je na svakom koraku blati, daće mu još jednu šansu: Megan Markl se sprema da poseti oca u najvećoj tajnosti! (FOTO)

foto: Profimedia

"Mislim da bi smo se ujak Geri i ja dobro slagali", kaže Tomas Mlađi i dodaje da bi bilo lepo da je dobio makar pozivnicu za venčanje poput njega.

"Ne moram da budem na svim tim njihovim događanjima, ali bilo bi lepo da sam pozvan makar na venčanje", zaključuje Tomas Markl Mlađi.

Princ Hari se plaši za Megan: Histerija koja vlada oko njegove supruge izmiče kontroli! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs