Vratio se na odvikavanje

Glumac opet posrnuo zbog nove devojke: Vratio se starim porocima, pomoć traži od bivše žene! (FOTO)

S bivšom suprugom s kojom deli troje dece ostao je u prijateljskim odnosima te su nastavili zajedno da ih odgajaju i dele starateljstvo

Vip priča
Autor:
Glumac opet posrnuo zbog nove devojke: Vratio se starim porocima, pomoć traži od bivše žene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudski glumac koji je pre nekoliko godina otvoreno priznao svoju borbu s alkoholizmom i krenuo na rehabilitacije kako bi postao odgovorniji otac, ovih dana je ponovno pokleknuo pod porocima. Ben Aflek je započeo vezu s 22-godišnjom manekenkom zbog koje je opet počeo da pije, a stvar sada pokušava da spase njegova bivša supruga Dženifer Garner.

Veza sa 24 godine mlađom manekenkom: Ovo je nova devojka poznatog holivudskog zavodnika! (FOTO)

foto: Profimedia

"Završio sam sa rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog zavisnosti od alkohola. To je nešto s čime se već duže borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage da se suočim sa time. Želim da uživam u životu i budem najbolji otac na svetu. Želim da moja deca znaju da nije sramota da potražite pomoć kada vam je potrebna, kao i to da ću biti podrška svakome kome je potrebna. Srećan sam da imam porodicu i prijatelje koji me vole, a najviše želim da zahvalim najvažnijoj ženi na svetu - mojoj Džen - koja mi je bila najveća podrška i koja se brinula o našoj deci kada ja nisam mogao. Ovo je samo prvi korak prema mom konačnom ozdravljenju", otkrio je pre otprilike godinu dana glumac Ben Aflek.

Ben Aflek: Mog oca je alkohol uništio, majka ga je izbacila iz kuće

foto: Profimedia

Nedugo nakon toga zvezdani par Aflek i Garner je konačno potvrdio dugogodišnja šuškanja o razvodu, a slavni zavodnik odmah je uskočio u novu ljubavnu vezu s producentkinjom Lindzi Šukus.

Holivudski zavodnik predmet podsmeha čitavog sveta: Bivše ga prozivaju zbog onoga što je uradio sa svojim telom! (FOTO)

foto: Profimedia

Ipak, s bivšom suprugom s kojom deli troje dece ostao je u prijateljskim odnosima te su nastavili zajedno da ih odgajaju i dele starateljstvo.

I baš kad se činilo da stvari idu svojim tokom i na putu prema bolje, 45-godišnjak je upao u nove probleme. Prekinuo je vezu s uglednom producentkinjom i počeo da se zabavlja s 24-godine mlađom manekenkom i Plejboj modelom Šaunom Sekston koja ga je ponovno naterala na poroke.

Svi životni brodolomi Bena Afleka: Kockanje, alkoholizam i razvod! (FOTO)

foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko dana Ben je s mlađanom partnerkom partijao i konzumirao veće količine alkohola zbog čega je sada odlučila da interveniše majka njegove dece.

Brižna Garner stigla je po bivšeg supruga u njegov dom na Beverli Hilsu, zamolila okupljene novinare za razumevanje naglasivši da je situacija ionako već dovoljno teška i odvela Bena u centar za odvikavanje.

Dženifer Garner ima zanimljivu tehniku za vaspitavanje dece: Jedan dan u godini njena deca rade ovo! (FOTO)

foto: Profimedia

Vidno mamuran Aflek nije previše mario zbog pripadnika sedme sile koji su se okupili u blizini njegove kuće pa je poslušno ušao u automobil svoje nekadašnje supruge i krenuo na terapiju.

Za to vreme 22-godišnja Sekston uživala je na plaži u Malibuu.

Lice anđela krije dušu đavola: Mračna tajna slavne glumice dospela u javnost! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs