Deca to obožavaju

Dženifer Garner ima zanimljivu tehniku za vaspitavanje dece: Jedan dan u godini njena deca rade ovo! (FOTO)

Majka troje djece, glumica Dženifer Garner, ima zanimljivu tehniku za odgajanje koju je odlučila da podeli sa svetom

Vaše dete & vi
16:30h Autor:
Dženifer Garner ima zanimljivu tehniku za vaspitavanje dece: Jedan dan u godini njena deca rade ovo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Omiljenu holivudsku glumicu, 46-godišnju Dženifer Garner, oduševila je knjiga "Yes Day" ("Da" dan), zbog čijih su saveta njena deca još srećnija.

Bivša supruga slavnog Bena Afleka, s kojim ima dve devojčice i dečaka, u emisiji “Good Morning America” raspričala se o ulozi roditelja i knjizi koja ju je oduševila.

– Pre više godina počela sam ćerki da čitam knjigu "Yes Day" , nakon čega je znala da kaže: "Sanjam o tom danu", zbog čega sam odlučila i da ga uvedem – objasnila je 46-godišnjakinja.

Reč je o jednom danu u godini kad je deci dozvoljeno gotovo sve i kad im se ne sme reći "ne".

Holivudski zavodnik predmet podsmeha čitavog sveta: Bivše ga prozivaju zbog onoga što je uradio sa svojim telom! (FOTO)

foto: Profimedia

Postavila sam neka pravila. Nema kupovanja stvari. Premda znamo da kupimo srećke ili nešto malo što inače ne bih kupila. To radimo svake godine i uvek rade nešto na što me inače ne bi nagovorili. Jedu sladoled za doručak. Grade ‘tvrđavu’ u kući. Ostaju dugo budni… – objasnila je Dženifer.

Dženifer i Ben upoznali su se 2000. godine na snimanju filma ‘Pearl Harbor’, dok je ona bila u prvom braku s glumcem Skotom Folejem. Zaljubili su se tek dve godine kasnije, na snimanju filma ‘Daredevil’, no zbog toga nisu ostavili svoje partnere. Ben je zaprosio svoju tadašnju devojku Dženifer Lopez i ostaje s njom sve dok Dženifer Garner ne objavi da se rastaje od supruga.

Početkom 2004. godine Ben raskida s pevačicom Džej Lo, a krajem iste godine po prvi puta pojavljuje se s Garner u javnosti, u ulozi zaljubljenog para. 2005. godine, na njen 33. rođendan prosi je raskošnim dijamantskim prstenom, a nekoliko meseci nakon toga par staje pred oltar.

Na samom venčanju Dženifer je bila četiri meseca trudna. Idila traje sve do 2015. kad su Dženifer i Ben šokiraju svet vešću o razvodu nakon deset naizgled srećnih godina.

Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, najviše zbog dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs