Porodični život mu ipak nije uspeo

Svi životni brodolomi Bena Afleka: Kockanje, alkoholizam i razvod! (FOTO)

Vest da se Ben Aflek razvodi od Dženifer Aniston odjeknula je u medijima samo dan nakon što je proslavio desetu godišnjicu braka. Pre nego što je oženio Dženifer, Aflek je imao još nekoliko veza sa poznatim damama, kao i burnu prošlost
Vip priča
04:14h Autor:
Svi životni brodolomi Bena Afleka: Kockanje, alkoholizam i razvod! (FOTO)
Foto: AP/Lauren Victoria Burke

Za holivudske standarde, deset godina braka je i te kako dug period, pa su se mnogi šokirali kada su oskarovci Ben Aflek (42) i Dženifer Garner (43) objavili da se razvode.

Ova vest odjeknula je u medijima samo dan nakon što je slavni par, koji ima troje dece, proslavio desetu godišnjicu braka. Pre nego što je oženio Dženifer, Aflek je imao još nekoliko veza sa poznatim damama, uključujući i Gvinet Paltrou (42) i Dženifer Lopez (45).

Švarceneger se godinama kaje: To mi je najveći neuspeh u životu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Gvinet ga je nakon raskida nazvala veoma inteligentnim, ali nedovoljno dobrim za vezu, dok je Džej Lo izjavila da nikada nije bila toliko slomljena kao kada su okončali svoju romansu, samo nekoliko meseci pošto su otkazali venčanje, navodno zbog Benovog kockanja i lumpovanja sa drugovima.

Ben i Gvinet zabavljali su se tri godine, od 1997. do 2000, kada je njihov zajednički film "Bounce" premijerno prikazan u bioskopima. Kako je glumica rekla, on nije bio spreman da bude u ozbiljnoj vezi.

"Bilo bi mu bolje da je tada izlazio sa striptizetom", izjavila je Gvinet jednom prilikom.

Gvinet Paltrou: U Breda Pita sam se zaljubila kao u nikoga pre, Ben Aflek nije bio materijal za vezu!

Dženifer Lopez je tvrdila da Aflek nije mogao da se nosi sa time što su javnost i mediji bili izuzetno zaineresovani za njihovu vezu. Pored toga, pevačica retko pije, ne puši i rano odlazi u krevet, pa nije mogla da podnese njegove loše navike.

Telo prave žene: Ovako Dženifer Lopez izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)

Ipak, njih dvoje su jedno vreme bili najpopularniji slavni par. Zvani su ih "Benifer", glumili su zajedno u filmu "Gigli", koji je doživeo strašan neuspeh na blagajnama, a Ben se pojavio i u Dženiferinom spotu "Jenny From The Block". Javnost je ostala šokirana kada su otkazali svoje venčanje u septembru 2003, samo četiri dana pre zakazanog slavlja, a četiri meseca kasnije potvrdili su da više nisu zajedno.

"Mislim da smo Džen i ja napravili grešku što smo se zaljubili, bili smo uzbuđeni i možda previše dostupni. Mislim da nismo mogli da predvidimo u šta će se to pretvoriti", kazao je Aflek.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Iako je glumac 2001. bio na rehabilitaciji zbog zavisnosti od alkohola, njegova sklonost ka ludim provodima i kockanju nije prestala. A kada nije mogao da ode u kazino, kockao se kod kuće na kompjuteru. Bez obzira na sve, Ben je ostao u dobrim odnosima sa Lopezovom, a rekao je i da je povremeno u kontaktu i sa Gvinet.

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Foto: Beta
Foto: Beta

Sa druge strane, Dženifer Garner nije imala toliko dramatičnu ljubavnu prošlost. Bila je udata za glumca Skota Folija od 2000 do 2003, a dve godine kasnije udala se za Afleka, sa kojim je dobila troje dece, Vajolet (9), Serafinu (6) i Semjuela (3). Par navodno nije potpisao predbračni ugovor, ali su postigli dogovor oko podele imovine. Ipak, TMZ piše da bi poteškoće tokom razvoda mogle da se pojave zbog zajedničkih nekretnina.

Erotski roman joj doneo svetsku slavu, ali i razvod: Suprug to nije mogao da podnese! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs