Iskren

Marko Jarić o odnosu sa Adrijanom Limom: Uvek ću je podržavati u svemu!

Bez obzira na to što rastu kao deca rastavljenih roditelja, Marko ne želi da im to nadoknađuje poklonima
Celebrities 29.04.2015. - 21:38h Autor: Blic
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Košarkaš Marko Jarić (37) vratio se u Srbiju na nekoliko dana samo da bi svojoj sestri Tamari pružio podršku na aktuelnoj Nedelji mode. Marko je govorio o tome u kakvim odnosima je ostao sa bivšom suprugom Adrijanom Limom.

 

"Najvažnije mi je da sa Adrijanom imam super odnos. Uvek ću je podržavati u svemu", kaže Marko.

 

Adrijana i on su se rastali posle pet godina braka u maju prošle godine. Ipak, bivši sportista smatra da to neće uticati na njihove ćerke Sijenu i Valentinu.

 

"Nadam se da ne osećaju naš razvod. Mislim da smo to uradili u poslednjem momentu pre nego što one uđu u te godine da osete da mi više nismo u braku", smatra Jarić.

 

Besprekorna koža i savršena linija - 10 tajni lepote Adrijane Lime!

 

Bez obzira na to što rastu kao deca rastavljenih roditelja, Marko ne želi da im to nadoknađuje poklonima. On kaže da će njegove ćerkice imati problem što su deca jedne od najlepših žena na svetu.

 

"Nisam razmazio devojčice. Trudim se da im dam ljubavi koliko je to moguće, ali sam izuzetno i strog. Verujem da im detinjstvo neće biti lako, budući da su deca najlepše žene na svetu i uspešnog sportiste. Ne toliko zbog mene koliko zbog Adrijane. Trudimo se da ih što bolje pripremimo na to", otkriva Marko.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...