Hazal Kaja

Lice anđela krije burni život: Pravo lice turske Salme Hajek! (FOTO)

Poznanici kažu da je jako teška osoba, dominantna i kratkog fitilja
Vip priča
17:20h Autor:
Lice anđela krije burni život: Pravo lice turske Salme Hajek! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Efi Kokkini

Turska glumica Hazal Lejla Kaja ima samo 24 godine, a već je imala zapažene uloge i trenutno je jedna od najtraženijih glumica tog podneblja.

Prvu ulogu imala je u seriji Sila 2006. godine, a nakon toga još nekoliko epizodnih rola. Međutim, sve se menja kada Hazal dobija jednu od glavnih uloga u seriji Zabranjeno voće (Strasti orjenta), koja se prikazivala i u našem regionu, kada ju je publika zapamtila kao nežnu, naivnu i prelepu Nihal. Osim publike, tada su je zapazili i turski producenti i počeli, doslovno, da se "otimaju" za mladu, talentovanu Hazal.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Serije su počele da se nižu, ali pravi bum Hazal je napravila glavnom ulogom u sapunici "Dala sam joj ime Feriha", gde je briljirala kao siromašna studentkinja koja se stidi svog porekla i teži ka bogatstvu.

Strasti orijenta - Da li se sećate fatalne Bihter? (FOTO)

Da ju je ta serija vinula na sam vrh glumačke elite pokazuje i to što je, dok se serija "Feriha" još uvek snimala, dobila punudu od druge producentske kuće i prekinula saradnju sa tvorcima "Ferihe", što je dovelo do velikih izmena u seriji koja je rušila rekorde gledanosti gde god se prikazivala. Te izmene i odlazak glavne junakinje uništile su rejting nastavka sapunice, pa je snimanje na kraju prekinuto i više se nije nastavljalo.

Ali, ova devojka anđeoskog lica nije osoba kakve je glumila. Njeni poznanici kažu da je jako teška osoba, dominantna i kratkog fitilja. Da li je u pitanju ljubomora ili istina, ne zna se, ali šuška se da je mlada glumica ulogu u Zabranjenom voću dobila na poklon od svojih bogatih roditelja advokata za 18. rođendan, preko veze.

Zbog niskog rasta (158 cm), Hazal nazivaju turskom Salmom Hajek, što njoj i te kako prija. Iako joj to često uzimaju kao "manu", naročito dok je glumila Ferihu jer je njen partner Čagataj Ulusoj bio jako visok, pa je Hazal često koristila postolje, ipak ne žele da odustanu od njenog vanserijskog talenta.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Mislim da moja visina ne utiče na moj posao. Ne opterećujem se time, važno mi je da se razvijam kao glumica", rekla je Hazal u jednom intervjuu. Ponosna je na svoj izgled i na to što nije mršavica, a tuđa mišljenja je po tom pitanju uopšte ne zanimaju:

"Svako ima pravo na svoje mišljenje, mogu da kažu o meni šta god žele. Salma Hajek je jednom rekla Niska sam i debela, ali svejedno sam slavna, baš me briga šta ko misli. To isto i ja želim nekome da kažem jednog dana", kaže ponosna Hazal.

Izjave slavnih lepotica zbog kojih ćete prihvatiti svoj izgled!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, nije retkost da se producenti i kolege žale na glumičinu bahatost i zahteve. O njoj govore da je puna samopouzdanja i to ne krije. Mnogi veruju da je njeno ponašanje i opravdano, budući da je lepa, uspešna i vrlo obrazovana - diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Istanbulu, svira violinu, a pored maternjeg, turskog, tečno govori još četiri jezika: italijanski, engleski, francuski i nemački.

Osim toga, turskim tabloidima veoma je zanimljiv i ljubavni život mlade Hazal. Njena prva ljubav za koju javnost zna jeste glumac Alper Saldiran, kog je ostavila zbog poznatog fotografa Kaita Bahe Parsa. Nakon burne veze i raskida, kratko vreme je bila usamljena, a zatim je očarala komičara Sarpa Bozkurta. U međuvremenu, šuškalo se da paralelno ima vezu i sa kolegom Kivančem Tatlitugom, koji joj je bio partner u seriji Zabranjeno voće (Behlul).

Kako danas izgleda Žade - Mistična lepotica ne stari! (FOTO)

Youtube printscreen / fan875
Youtube printscreen / fan875

Nakon toga, povezivali su je sa kolegom iz serije Feriha, zgodnim Čagatajem Ulusojom (Emir), ali nijedno od njih dvoje nikada nije priznalo vezu.

Danas, Hazal uživa u ljubavi sa Alijem Atajem, 14 godina starijim glumcem i posvetila se karijeri više nego ikad, a očekuje se da će se na leto i u Srbiji prikazati još jedna sapunica sa lepom Hazal u glavnoj ulozi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs