Agresivna strategija

Kraljica Elizabeta sprema žestoki udarac: Porodici Megan Markl više ništa neće tolerisati!

Iako su se do sada držali principa da je bolje ćutati i tako rešiti sve probleme, sada je kraljevska porodica odlučila da napravi preokret

Vip priča
Autor:
Foto: Reuters / Jim Clarke, Profimedia

Titulu vojvotkinje ima tek tri meseca, ali u tako kratkom periodu Megan Markl je uspela da izazove više drame nego što će ostali članovi kraljevske porodice tokom celog svog života.

 

Ipak, za to nije kriva sama Megan, već njena porodica - otac Tomas, polubrat Tomas Džunior i polusestra Samanta, ali i nećaci. Svi zajedno su prouzrokovali štetu njoj, ali i celoj kraljevskoj porodici javnim skandalima i blaćenjem, a zbog toga se ni najmanje ne kaju. Štaviše, svim silama se trude da na tome svemu i što više zarade!

 

Iako su se do sada držali principa da je bolje ćutati i tako rešiti sve probleme oko drame vezane za vojvotkinju od Saseksa, nakon što je njen otac Tomas Markl u svom poslednjem intervjuu otkrio kako je spustio slušalicu princu Hariju, prema izvorima bliskim kraljevskoj porodici, oni su sada odlučili da naprave preokret - agresivnom strategijom nameravaju da reše situaciju koju su im pripremili i otac i polusestra Megan Markl.

 

7 godina se ludo voleli, sa njom je planirao da se oženi: Zašto je Čelzi ostavila princa Harija! (FOTO)

Tomas Markl
Tomas Marklfoto: Profimedia

"Niko ne želi da gleda nastavak ovoga. Megan je prošla kroz teške periode s ocem kroz prošlost, ali i dalje ga voli, stoga je i ova cela situacija i te kako teška za nju", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

 

Čini se da će svoju odluku o agresivnoj strategiji morati da ubrzaju, jer po svemu do sada izrečenom, članovi porodice Markl ne nameravaju da stanu.

 

Ovako se hrani Megan Markl za vitku liniju: Radnim danima igra po OVIM pravilima, vikendom uživa u poslasticama!

foto: Profimedia

Tako je i polubrat Tomas Markl Džunior ovih dana jasno dao do znanja da je na očevoj strani:

 

"Kroz naše živote, tata je uvek Meg stavljao na prvo mesto, ispred mene i sestre, stoga je njeno ponašanje vrlo okrutno. On joj je dao sve, a ona mu sada ovako vraća. Kažu da je krv jača od vode, ali čini se da sada njenim venama teče kraljevska krv. Slama mi srce kada vidim koliko je sve to bola i patnje nanelo mojoj porodici. Svako ko je ikada video Meg dok je odrastala zna da su ona i otac bili nerazdvojni, a sada se čini da više nikada neće progovoriti", rekao je brat vojvotkinje od Saseksa.

 

Skandal trese Belu kuću, bivša radnica tvrdi: Ovako Melanija namešta Trampu poniženja pred nacijom?! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs