Odmah joj ukazana velika čast

Šta sve čeka Megan Markl nakon veridbe: Ni Kejt Midlton nije imala ovakav status! (FOTO)

Nakon što se i službeno pokazala javnosti kao verenica princa Harija, Megan Markl čeka još mnogo ceremonija, između ostalog tradicionalni Božić u društvu kraljevske porodice. Kako bi sve prošlo u najboljem redu, 36-godišnjakinja je angažovala osobu kojoj je zadatak da je pripremi za te velike promene

Vip priča
22:16h Autor:
Šta sve čeka Megan Markl nakon veridbe: Ni Kejt Midlton nije imala ovakav status! (FOTO)
Foto: Profimedia

Verenica princa Harija, Megan Markl na korak je da postane službena članica britanske kraljevske porodice i zbog toga je sada čeka dosta napornog rada kako bi se predstavila u najboljem mogućem svetlu.

Zbog toga je već angažovala Saru Čepman, dermatologa koja joj iz prve ruke daje savete kako da se brine o svom izgledu i koži kako bi u svakom trenutku pred kamerama izgledala besprekorno.

Kraljevska porodica besna zbog Harijeve devojke: Bilo bi joj pametnije da ćuti! (FOTO)

foto: Profimedia

Sara je, naime, najpoznatija u tom području, a na njene tretmane odlaze mnoge slavne osobe, pa ju je nedavno pohvalila i Viktorija Bekam.

Osim toga, gomila stilista pomno smišlja autfite za lepu brinetu, koja će se ubuduće sve češće pojavljivati na službenim događajima u pratnji svog izabranika.

Iako smo srećan par imali prilike da vidimo u prvom izlasku pred medije, kada nisu mogli da sakriju emocije, svi se nadaju da će Megan uskoro malo više progovoriti o svojoj ljubavi sa šarmantnim princem.

foto: Profimedia

Ali pre javnosti priliku da upozna njegovu lepu verenicu dobiće šira porodica riđokosog zavodnika. Idealna prilika za to biće za mesec dana, kada se svi članovi britanske monarhije skupljaju u Sandringamu, gradiću nedaleko od Norfolka.

Tamo u ogromnoj kraljičinoj rezidenciji provode tri dana i slave božićne praznike, između ostalog zajedničkim odlaskom na misu, a nakon toga uz raskošnu gozbu i druženje.

Strani mediji već su se raspisali o tome da je 36-godišnja Megan dobila pozivnicu za to svečano okupljanje, što je u jednu ruku čini posebnom jer, prisetimo se, vojvotkinja Kejt Midlton nije prisustvovala tradicionalnom božićnom slavlju 2010. iako se mesec dana pre toga verila za princa Vilijama.

Kako prenosi magazin Closer, Megan je jako uzbuđena, a buduća jetrva najviše će joj tog dana biti od pomoći.

"Kejt je već ponudila da njenu majku, Doriju, smeste tom prilikom u jednu od gostinjskih soba", rekao je magazinu jedan od izvora koji održava raskošno izdanje u Sandringamu i dodaje da je, prvi put kad je dolazila, i Kejt Midlton bila jako nervozna, tako da ona tačno zna kroz šta Megan sada prolazi.

I to se desilo: Kejt Midlton potpuno iskopirala Megan Markl, obe u istim haljinama! (FOTO)

foto: AP / Matt Dunham

Tradicionalno trodnevno slavlje

Slavlje Božića započinje okupljanjem u palati u Sandringamu i sve članove dočekuju kraljica Elizabeta i njen suprug, princ Filip.

Nakon toga svi zajedno u koloni koju predvodi upravo princ Filip pešice odlaze do nekoliko kilometara udaljene crkve Svete Marije, a pritom pozdravljaju okupljene poštovaoce koji ih s veseljem iščekuju u svom gradiću.

Međutim, kraljica dolazi posebno, u automobilu pod pratnjom obezbeđenja. Misa traje oko 45 minuta, a sve članice porodice obavezne su da nose šešire.

Kada se završi crkveni obred, porodica se vraća u svoju rezidenciju i sprema za svečani ručak na koji muškarci dolaze u odelima, a žene u svilenim toaletama.

Ipak, kad prođe sav glamur, uživaju u opuštenim šetnjama s psima, društvenim igrama i svemu što radi svaka obična porodica tokom praznika. Verujemo da će taj deo najviše da razveseli novu članicu Megan Markl.

Sveštenik raskrinkao britansku kraljevsku porodicu: Evo šta rade iza zatvorenih vrata! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs