ONA GRMI OD LUKSUZA, SVE ŠTO NOSI KOŠTA KAO PROSEČNA KUĆA U SRBIJI: Niko ne zna da se MARIJANA MATEUS borila sa TUMOROM

Marijana Mateus retko priča o tome da je stresan život uticao na njeno zdravlje pa joj je tako jednom prilikom otkriven tumor između jajnika i debelog creva

Vip priča
Autor:
ONA GRMI OD LUKSUZA, SVE ŠTO NOSI KOŠTA KAO PROSEČNA KUĆA U SRBIJI: Niko ne zna da se MARIJANA MATEUS borila sa TUMOROM
Foto: Printscreen/instagram

Marijanu Mateus znamo kao glamuroznu i uvek nasmejanu osobu. Tako je i ovaj put bilo kada je na kraju 2023. godine podelila sa pratiocima na Instagramu retrospektivu protekle godine gde smo je mogli videti u raznim skupocenim haljinama.

Poznato je da ova moćna poslovna žena živi na visokoj nozi, ali nedaće nisu zaobišle čak ni nju, iako u javnosti retko priča o tome. Svoje brakove, ali i razvode uvek predstavlja krajnje bajkovito, braneći se optimizmom.

Ali tokom jednog intervjuaa pričala je momentu kada joj je zdravlje bilo ozbiljno ugroženo:

"Posle svih tih putovanja, prijema, intenzivnog vrtoglavog života koji smo vodili, počelo je da puca po šavovima. Ne bih se toliko umorila od svega da se nisam uželela sebe i davanja sebe nekim drugim ljudima, a ne samo njemu (Lotaru Mateusu). Nešto malo pre razvoda mi je između jajnika i debelog creva dijagnostifikovan ogroman tumor za koji se do operacije nije znalo da li je maligni. Tada sam prvi put shvatila koliko sam stresan život imala sa Lotarom Mateusom. Bolest me je naterala na preispitivanje i nametala mi pitanje da li ga i dalje volim. Ako ne, zbog čega ta mesečna apanaža i finansijska sigurnost koju mi je pružao treba da bude jedina važna stvar u mom životu", pitala se plavokosa dama koja je pred razvod operisana u Salcburgu.

Marijana Mateus
foto: Pritnscreen Instagram / marijanamateus

"Šest nedelja sam živela sa saznanjem da me čeka ozbiljna i teška operacija. Nikada u životu nisam bila toliko slaba, ali sam sve stoički izdržala. Imala sam divnog doktora, sjajnu negu i mnogo sreće da je sve dobro prošlo. Kada su videli u kakvoj je fazi tumor, rekli su mi sa stoprocentnom sigurnošću da neće biti nikakvih zračenja i da će se sve povući samo od sebe", kaže Marijana koja se od Lotara razvela nakon medijske priče o njegovoj navodnoj preljubi i tajnoj vezi sa manekenkom Kristinom Lilijanom.

Marijana, međutim, tvrdi da su se rastali kao prijatelji iako jedno vreme nisu kontaktirali. Sada su u odličnim odnosima, a ovu fatalnu zavodnicu od tada povezuju sa mnogim muškarcima, ali ona nije potvrdila ni jednu vezu.

"Najzad mogu da živim onako kako želim i da se zabavljam s kim god poželim", zaključuje autorka romana Amouage čiji je jedini moto: Život nema reprizu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs