MOLITVA ZA SMIRENJE UMA I DUŠE: Kada vam sve krene nizbrdo, izgovorite OVE REČI

Molitva za smirenje ovih dana nam je potrebnija nego ikada, a ima tu moć da nas uteši

Lifestyle
Autor:
MOLITVA ZA SMIRENJE UMA I DUŠE: Kada vam sve krene nizbrdo, izgovorite OVE REČI
Foto: Shutterstock

Svak ima svoj razlog zašto mu je potrebna molitva za smirenje uma i duše. U momentima kada ne vidite izlaz, samo se pomolite Bogu ovim rečima:

"Gospode Svemogući, apelujem na tebe, slugo Božji, daj mi mir. Pomozi mi da budem razuman i uravnotežen kako bih dostojanstveno prihvatio ono što ne mogu promeniti. Daj mi hrabrosti da donesem ispravne odluke da promenim ono što mogu učiniti. Daj mi mudrost da razlikujem prve od drugih. Dozvolite mi da živim u miru i doživim život kakav jeste, uživajući u svakom trenutku.

Molitva, Devojka, Žena
foto: Shutterstock

Tako da sve teškoće i prepreke mogu sama rešiti životni put prihvatiti kao put do mira i prosperiteta. Svi gresi ovoga sveta, tako da su mi postali prirodni, baš kao što je Isus Hrist preuzeo na sebe grehe celog čovečanstva i platio ih bez osuđivanja ikoga živog. Verujem u vašu dobrotu i čekam pomoć od vas, Svemogući i Svemogući Nebeski Oče. Nadam se da ćete čuti moju molitvu i urediti sve u mom životu što je bolje moguće. Prihvatiću šta god Tvoja volja i bit ću Ti zahvalan. Nadam se svom sretnom zemaljskom životu, koji ste Vi uredili, i budućem Carstvu nebeskom. Amin."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs