9 GODINA BIO U VEZI SA ŽENOM KOJA JE ZNALA DA JE GEJ: Surogat majka mu rađa 4 dece, a rođak ga optužuje za zlostavljanje

Životna priča Riki Martina je jedna velika drama sa srećnim sekvencama. Izgleda da ćemo imati prilike da pratimo još mnogo epizoda iz biografije ovog umetnika

Vip priča
Autor:
9 GODINA BIO U VEZI SA ŽENOM KOJA JE ZNALA DA JE GEJ: Surogat majka mu rađa 4 dece, a rođak ga optužuje za zlostavljanje
Riki Martin, Foto: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Riki Martin se pojavio juče u Buenos Ajresu i tom prilikom iznenadio obožavaoce dok ih je nasmejan pozdravljao.

Naime, od jula ove godine Riki Martin se povuka iz javnosti, a sve zbog skandala koji ga je osramotio i naterao da "pobegne" u ilegalu.

Podsetimo, pevača je za se*sualno zlostavljanje optužio rođak koji je ispričao kako je sa pevačem godinama bio u vezi. Martin je negirao optužbe, a sudija u Portoriku je prvo doneo odluku zabrane prilaska Rikija tom članu porodice, da bi kasnije tužba bila povučena, a Riki oslobođen svih sumnji.

Pevač se nakon tog skandala povukao iz javnosti, sve do sada kada smo ga mogli videti kako se ponaša kao da ništa bilo nije.

Riki Martin
foto: RS Fotos/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Riki Martin će 24. decembra napuniti 51 godinu, a poslednjih nekoliko godina je veoma posvećen otac dvojice sinova i veran muž suprugu Jvanu Josefu.

Međutim, nije oduvek bilo tako. Nekadašnji zavodnik je lomio srca mnogih žena kada se 1999. godine pojavio sa pesmom "Living La Vida Loca". Pred njima je bilo tržište željno novog zvuka, a on je bio toliko lep i seksi. Pevao je tako zarazno da je prodao 120 miliona nosača zvuka i stigao do svake tačke na planeti.

Mladić rođen u San Huanu već je iza sebe imao sjajnu karijeru u bendu Menudo, koji se sastojao od tinejdž dečaka. Već u šestoj godini snimao je reklame za televiziju, a imao je ogromnu podršku svoje velike porodice. Iako su mu se roditelji razveli kada je imao dve godine, Riki je bio okružen svojom braćom, bakama i rođacima s obe strane. Odatle verovatno i potiče njegova želja da zasnuje svoju porodicu.

Malo ko je znao da pripada gej populaciji dok 2010. godine nije to javno obznanio.

"Sa ponosom objavljujem da sam srećan homoseksualac. Blagosloven sam onim što sam", napisao je na svom sajtu.

Još manje je svet znao da je u to vreme Martin već bio otac dvojice prelepih blizanaca, Matea i Valentina, koje je dobio uz pomoć surogat majke 2008. Njegov tadašnji dečko Karlos Gonzales Avelja, finansijski savetnik, najpre nije bio oduševljen situacijom da ima dečka s porodicom, ali je ipak zavoleo Rikijeve sinove i često su ih viđali zajedno sve četvoro u šetnji. Razišli su se 2014, nakon pet godina veze, i ostali dobri prijatelji.

Nakon razlaza s Karlosom, Riki nije tražio drugog partnera.

"Prva godina kada sam bio sam s decom bila je ludilo. Imao sam podočnjake do kolena, ali to je najlepša godina mog života. Mi smo svi ljudi, u genima nam je zapisano da gajimo porodicu. Moja deca svuda putuju sa mnom jer sam imao strategiju kako će sve da izgleda kada sam ih dobio. Imam dva dečaka i ne mogu svaki dan da dovodim razne muškarce u kuću", poverio se tabloidima.

Onda je sledeće godine upoznao 13 godina mlađeg Jvana Jozefa, švedskog modernog slikara sirijskog porekla. Riki je u šou-programu Elen Dedženeres 2016. objavio veridbu s njim, a dve godine kasnije su se i venčali. Krajem iste godine postali su roditelji preslatke Lucije.

Riki Martin
foto: Profimedia

"Presrećni smo zbog ove zvezdane bebice i jeva čekamo da vidimo kuda nas to vodi", objavio je Martin na Instagramu. "Braća je obožavaju, Jvan i ja smo zaljubljeni u nju. On je zove Lulu, a ja svetlost mojih očiju".

Odmah nakon Lucije, 2019. rodio im se i Ren, koji je, isto kao i sva prethodna deca, došao na svet uz pomoć surogat majke.

"Jvan i ja želimo da usvojimo još desetoro dece", izjavio je. "Ali kada počnu ujutru da plaču, mislim da je četvoro sasvim dovoljno", često se našali Riki.

Pre nego što je objavio da je gej, dugo se šuškalo po društvenim mrežama da se Riki krije iza žena kako se ne bi saznalo za njegovu seksualnu orijentaciju.

Tome u prilog govori i činjenica da se više od devet godina zabavljao i živeo sa meksičkom TV voditeljkom Rebekom de Albom. "Ta žena bila je neverovatna", rekao je za nju Riki. "Bila je jaka. Znala je da sam gej, ali ostali smo zajedno. Kada smo prekinuli, samo sam radio, radio i ništa drugo."

U više navrata Martin govori da je biseksualac i da postoji mogućnost da bude sa ženama ukoliko mu se svide. Sa Rebekom više ne razgovara, mada o njoj uvek govori sa velikim poštovanjem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs