pogledajte

VALJANJE PO PATOSU, PIJANI KAO LETVE: Nakon fotki s venčanja mnogi sažaljevaju nekada omiljenu Kardašijanku!

Kortni Kardašijan i Travis Barker su objavili fotografije s tajnog venčanja, a zbog onoga što su pokazali, mnogi su ih javno kritikovali.

Vip priča
Autor:
VALJANJE PO PATOSU, PIJANI KAO LETVE: Nakon fotki s venčanja mnogi sažaljevaju nekada omiljenu Kardašijanku!
Foto: Profimedia

Ako ste se pitali ima li kraja skandaloznom ponašanju Kortni Kardašijan i Travisa Barkera, moramo vas razočarati.

Ovaj par nam je na venčanju još jednom dokazao da ih stvarno ne zanima šta drugi misle o njihovom romantičnom odnosu.

Međutim, sama ceremonija nije pravno regulisana jer papire nisu mogli da dobiju tako brzo, budući da su se u 1:45 ujutro odlučiti da kažu sudbonosno DA. To ih nije sprečilo da se dobro provedu, a fotografije to dokazuju.

Par je bez sumnje jako zaljubljen, ali jednostavno je neverovatno da im je toliko teško da kontrolišu strasti u javnosti.

Međutim, ovo im nije prvi put. Do sada su nekoliko puta u javnosti demonstrirali nepristojne dodire, bilo da je reč o plaži ili čak tuđem venčanju, a na ovogodišnjoj dodeli Oskara takođe nisu mogli da se suzdrže.

Kortni je prva članica porodice Kardašian koja je pozvana na samu dodelu Oskara, ali to nije bio dovoljan razlog da obuzdaju strasti pred gomilom ljudi.

Graemi nagrade 2022, Trevis Skot, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Na dodeli Gremija bili su nešto pristojniji, a nakon toga su se zaputili u Las Vegas, gde su u kapeli razmenili zavete, a jedini im je ulov bio da ih Elvis v venča. S njima su bile još četiri osobe koje su sve vreme snimale 'ceremoniju'. Vlasnik kapele potvrdio je da je par bio vidno pijan i da nisu prestali da se ljube i dodiruju ​​ni kada su stigli do oltara.

Kortni je u šou kod Džimija Felona potvrdila da su se želeli da se venčaju te večeri, ali to nije bilo 'pravno moguće'. Iste večeri su objavili fotografije s 'nevažećeg' venčanja.

Mnogi osuđuju Kortni Kardašijan zbog njenog neprimerenog ponašanja jer je ipak majka troje dece i smatraju da je loš uzor svojoj ćerki Penelopi. Kardašijanka dopušta svojoj devetogodišnjoj ćerki da menja boju kosu, da se šminka i nosi potpetice. Prema rečima dadilje i izvora bliskih porodici, Penelope je jako razmažena i često napada dadilje, što nimalo ne smeta njenoj majci.

Sada, nakon venčanih fotografija, mnogi su s pravom zabrinuti kako će ovakvo ponašanje uticati na njene naslednike, a iako je bilo onih koji su 'podržali ljubav', daleko su glasniji kritičari kojima se sve to ne sviđa.

'Naravno, lažni brak, kao i sve ostalo na njim', 'Ponašaju se kao 20-godišnjaci bez ikakvih obaveza i odgovornosti, neko bi pomislio da nemaju dece', 'Jadna i jadniji', 'Kortni je bila moj favorit, a sada mi je žao. Ona više ne zna što bi sa sobom', 'Ponaša se poput buntovne tinejdžerke', 'Neko mora prodrmati ovu ženu i podsetiti je da ima troje dece kod kuće' , samo su neki od hiljade komentara na mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs