NEVEROVATNA PRIČA

OSVAJAO NAJLEPŠE ŽENE, 4 PUTA BIO U BRAKU, STIGAO I DO SVEMIRA: Životna priča legendarnog Vilijama Šatnera! (FOTO)

I u 90. godini živi punim plućima

Vip priča
Autor:
OSVAJAO NAJLEPŠE ŽENE, 4 PUTA BIO U BRAKU, STIGAO I DO SVEMIRA: Životna priča legendarnog Vilijama Šatnera! (FOTO)
Foto: Profimedia/Courtesy Everett Collection

Vilijam Šatner publici je najpoznatiji po ulozi Kirka u serijalu filmova "Zvezdane staze". Osim glumom, bavi se i pisanjem, muzikom, pridukcijom i režijom. Dobitnik je Emija i Zlatnog globusa.

Rođen je 22. marta 1931. godine u Montrealu, Kanada. Bio je jedini dečak u porodici. Njegove dbe sestre Džoj i Frla strije su od njega nekoliko godina.

Odgajan je u duhu religije konzervativnog judaizma. Diplomirao je glumu, a nakon toga upisao se i na Univerzitet McGill.

Odmah po završetku studija krenuo je put Holivuda da okuša svoju sreću. Dobio je nekoliko velikih uloga na samom početku, ali se 1951. se smatra debitantom. Prva uloga, nakon čega je javnost počela da govori o Vilijamu Šetneru, je Aleksej, najmlađi od braće Karamazov.

Od 1959-1961. učestvuje u mnogim Brodvejskim predstavama. Uporedo je glumio u epizodnim ulogama u televizijskim serijama i filmovima.

A onda je usledio film "Zvezdane staze"

U ovom filmu tumačio je lik kapetana Kirka, a upravo ova uloga je i obeležila njegovu karijeru. Mnogima je upravo ovaj film prva asocijacija na Šatnera.

Uloga u ovoj seriji inspirisala ga je da napiše seriju knjiga. U njima je govorio o iskustvu koje je dobio tokom snimanja.

Iako je napunio 90 godina, on i dalje aktivno učestvuje u stavaranju filmova i kaže da ne namerava da se zaustavi u skorije vreme.

ZAVELA NAJVEĆEG ITALIJANSKOG GLUMCA KOJI JE NIKADA NIJE PREBOLEO: Ljubavni život FEJ DANAVEJ! (FOTO)

Vilijam Šatner
foto: Profimedia/Paramount/Courtesy Everett Collection

Privatni život

Koliko je bio popularan govori i činjenica da su ga obožavateljke zasipale pismima. Kako je i sam jednom prilikom priznao, to mu je imponovalo. Ni on nije bio imun na lepe žene, pa će tako, osim po brojnim ulogama, ostati upamćen i kao veliki zavodnik.

Živeo je burno i često menjao partnerke. 4 puta se ženio i dobio 3 dece. Bio je u braku sa Glorijom Rand Marsi Laferti i Nerin Kid i Elizabet Martin. Brak sa Elizabet doživeo je krah 2020. godine, nakon 18 godina zajedničkog života.

ISPUNJAVAO JOJ SVE HIROVE DOK GA JE ONA VARALA SA 22 GODINE MLAĐIM: Ovako danas živi najpoznatija preljubnica na svetu!

Vilijam Šatner
foto: Profimedia

Tokom prve godine pandemije korona virusa sve je krenulo nizbrdo, a problemi su izbili na površinu. To je bilo dovoljno da podnesu papire za razvod.

Podelili su imovinu nakon razvoda posle 18 godina braka. Strani mediji bruje o tome jer, kako se navodi, nisu samo kuće bile u pitanju, već i nešto - u najmanju ruku unikatno.

Naime par je podelio i konje među sobom, a on je "izvukao" svu opremu za njihov uzgoj, ali i prikupljenu s*ermu konja. Inače, cena jedne doze semena kreće se pd 800 pa do 6.500 dolara.

Takođe, sudska dokumenta pokazuju i to da je zvezda "Zvezdanih staza", koji je i tražio razvod još u decembru, zbog predbračnog ugovora "otišao" iz bračne zajednice sa svim svojim honorarima vezanim za franšizu koja ga je proslavila.

BILA JE NAJVEĆA PORNO ZVEZDA, ONDA SE UDALA, RODILA DETE I RAZBOLELA: Životna drama Džene Džejmison! (FOTO)

Vilijam Šatner
foto: Profimedia / ©ABC/Courtesy Everett Collection

Ostavario najveći san i otputovao u svemir

Vilijam je postao najstarija osoba koja je boravila u svemiru! Glumac se vratio sa jednom porukom:"Svi na svetu moraju ovo da vide."

"Zdravo, astronauti! Dobrodošli na Zemlju," rekao je Džef Bezos otvarajući vrata kapsule Nju Šepard, nazvanu po prvom Amerikancu u svemiru, Alanu Šepardu.

Čim je izašao iz kapsule, glumac je "pao" na ruke Džefa Bezosa rekavši kako ga je potresla ranjivost Zemlje

"Tako sam ispunjen emocijama zbog ovim što se dogodilo. Nadam se da se nikad neću oporaviti od ovoga," rekao je glumac plačući.

Šanter je rekao da je ovo iskustvo bilo i traumatično, jer ga ni jedna obuka nije mogla pripremiti na ovo iskustvo.

Glumac je najstarija osoba u svemiru, čime je nadmašio prethodnika Vali Fuka (82) koji je na sličan način leteo u svemir, letom koji je organizova Džef Bezos.

Bezos je veliki obožavaoc "Zvezdanih staza",pa je Šanteru omogućio ovo jedinstveno iskustvo.

BILA U BRAKU SA NJEGOVIM NAJBOLJM PRIJATELJEM PA MU RODILA DETE: Nakon 13 godina zabavljanja konačno usledila prosidba!

Vilijam Šanter
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs