princeza margareta

DORUČAK U KREVETU I OVAJ OBAVEZAN RITUAL SA KRALJICOM ELIZABETOM: Nepoznati detalji iz života najveće buntovnice!


Iako je rođena u kraljevskoj porodici i odrasla okružena bogatstvom, princeza Margareta nije bila preterano srećna. Odrastanje u senci starije sestre, dovelo je do toga da je morala da se odrekne ljubavi. Međutim, takav način života pružio joj je ipak i neke druge prednosti

Vip priča
09:08h Autor:
DORUČAK U KREVETU I OVAJ OBAVEZAN RITUAL SA KRALJICOM ELIZABETOM: Nepoznati detalji iz života najveće buntovnice!
Foto: Profimedia

Za razliku od svoje sestre kraljice Elizabete II, princeza Margareta, i nije morala baš toliko da pazi na svaki svoj korak. Iako, u nekim stvarima je preterivala i 'hodala po ivicama'.

Ne samo da je konzuirala alkohol, pušila i bila prijateljica mnogih slavnih ličnosti, princeza Margareta je bila buntovnica, zbog čega je dobila nadimke 'princeza za zabavu', kao i rokonreol princeza'.

Iako je sa fotografom Antonijom Armstrongom-Džounsom živela u stanu sa 20 soba u Kensingtonskoj palati, koji je bio svadbeni poklon kraljice, Margareta je imala direktnu liniju sa sestrom kako bi mogle razgovarati kada god to požele.

Princeza Margareta
foto: Profimedia

Međutim, za razliku od kraljice, dani princeze Margarete bili su sasvim drugačiji.

Ona je zaista živela kao kraljica, uživala je u svakom trenutku koji joj se pružao. Jutro je započinjala doručkom u krevetu, a skoro uvek završila ispijanjem votke i ručkom sa kraljicom.

Kako su otkrili britanski mediji, nije bilo ništa neobično da Margareta nakon buđenja i doručka, u krevetu provede i više od dva sata slušajući radio i listajući novine.

Upravo te novine na kraju bi završile razbacane po podu, a sve oko nje bilo je prepuno opušaka cigareta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs