ŽIVOTNA PRIČA

BURAN ŽIVOT MUZIČARA SA TRAGIČNIM KRAJEM: Godinama se borio sa depresijom, pa sebi presudio u 29. godini! (FOTO)

Imao je slavu i novac, ali nikad nije bio istinski srećan...

 

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Imao je novac i slavu, ali nikad nije bio istinski srećan. DJ Avići, pravim imenom Tim Berling, svetu je postao poznat nakon hita ''Levels''. Nakon prve pesme, hitovi su nastavili da se nižu, a on je gotov preko noći zaradio veliku količinu novca. Imao je sve što poželi, a činilo se da je njegov život savršen. Međutim, duboko u sebi se godinama borio sa depresijom, zbog koje je i okončao svoj život. Pronađen je mrtav tokom boravka u Omanu.

 

Rođen je u Štokolmu 1989. gde je odrastao uz, kako je jednom prilikom ispričao, švedsku narodnu, ali i modernu muziku. Tokom kratke karijere sarađivao je sa nekim od najvećih muzičkih imena i nastupao na najvećim muzičkim festivalima. 

 

Prema Forbsu, samo 2015. godine je zaradio 19 miliona dolara, ali novac mu nije bio cilj. ''Kada sam počeo da zarađujem novac, video sam da mi on zapravo i ne treba. Kada vam je novac toliko dostupan, zapravo ga i ne želite, pa je zato doniranje najsenzibilnija i najispravnija stvar koju svaki čovet treba da uradi''.

 

TRAGIČNA SUDBINA Mirjane iz filma Ljubavni život Budimira Trajkovića: Povukla se iz javnosti i sama vodila najtežu bitku

Avići
foto: Profimedia

Borba sa zdravljem 

 

Veliki zdravstveni problemi za njega su počeli 2012. godine, kada je zbog akutne upale pankreasa u bolnici proveo 11 dana. Bolest koja ga je držala prikovanog za bolnički krevet javlja se usled česte prekomerne konzumacije alkoholnih pića.

 

''Za mene je ispijanje alkohola postalo rutina. Ali nemoguće je ići na turneje i opijati se, jer vas to dotuče. Naročito kada nastupate 320 dana u godini'', rekao je nakon hospitalizacije, prenosi BBC.

 

Na bolničko lečenje se ponovo vratio 2013. godine, a savetovano mu je da ode na operaciju, što je onodbio i nastavio sa turnejom. Mešutim, 2014. mu se naglo poforšava stanje i on ipak odlazi na operaciju.

 

Nakon svih zdravstvenih problema, 2015. je objavio da se povlači sa muzičke svene rečima: ''To sam morao da učinim zbog svog zdravlja. Scena nije za mene."

 

A onda je vest, 2017. godine da je preminuo šokirala sve. 

 

PRE 20 GODINA ŽENE MENJAO KAO ČARAPE, A SADA ŽIVI SA 27 GODINA MLAĐOM SUPRUGOM: Mislio sam da nije fer da je oženim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avicii (@avicii)

Porodica pokojnog Tima je izdala saopštenje u kojem je otkrila da "nije mogao više da izdrži".

 

"Naš voljeni Tim je bio tragač, nežna umetnička duša koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Perfekcionista koji je uspeo van svih očekivanja i koji je proputovao svet radeći dok nije bio potpuno iscrpljen. Kada je prestao da nastupa, želeo je da nađe način da izbalansira svoj život - bude srećan i bavi se muzikom. Ali, borio se s teškim mislima. O životu, smislu, sreći. Nije mogao više", stoji u saopštenju porodice, gde se dodaje i:

 

"Želeo je da nađe mir. Tim nije bio stvoren za ovu biznis mašinu u kojoj se našao. Bio je osećajan momak koji je voleo svoje fanove, ali želeo da se skloni iz javnog života.

 

"ZNALI SU..."

 

Ranije je javnost sumnjala da je za tragičan kraj mladog umetnika kriv "raskalašni život", zdravstveni problemi koji su ga godinama unazad mučili i zbog kojih se povukao iz javnog života bili su dovoljni za nagađanja javnosti.

A, onda je na Internet dospeli snimci iz istog dokumentarca u kojem je Avicii rekao "znali su da ću umreti i nije ih bilo briga".

 

Avićiije bio iscrpljen, što pokazuju i snimci iz dokumentarca u kojem vidimo menadžere koji su ga terali da nastupa i koji su pokušali da ga nagovore da se ne povlači iz javnog života, već da krene na novu turneju...

 

BIZARNI DETALJI IZ ŽIVOTA KONTROVERZNOG GLUMCA: U krevet odveo 3000 žena, živeo raskalašno, zbog droge izgubio sve!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avicii (@avicii)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...